Ahojte neviete prosím do koľkých dní môžem vrátiť tovar kúpený v kamennej predajni?
@mariska1989 no super, tak ma oklamala. Ale nemusela som vracať, tak som to neriešila. Ale dobre vedieť. Ďakujem
@barla5 no na netu je písané čo je no a predavačky si robia čo chcú . predsa musia urobiť nejaký úkon papierový a asi sa jej nechcelo
@mariska1989 ďakujem krásne túto kolónku mi nikdy nechceli ukázať neviem prečo ❤️
Mne povedali že vracajú len tovar do 10€, nad 10€ mi tovar zoberú naspäť, ale nevrátia peniaze, dali mi poukážku na nákup v hodnote vracaneho tovaru. Keby to bola online objednavka peniaze sa vrátia na účet, pri kúpe v kamennej predajni to majú nastavené takto 🤷🏽♀️
@andaluzia12 vracala som minulý týždeň topánky dvoje. Jedny stali 12€, druhé 19,99€ . Kupovala som ich v Sinsay v Nitre a vrátila v Sinsay Trenčín. Vrátili mi peniaze na účet.
ja som nedavno vracala veci za cez 20 eur, v appke som dala vratenie tovaru do predajne a v pohode zobrali a do pár dni boli peniaze na účte..
@gubcikova možno záleží od predajne.. kto vie, v Liptovskom Mikuláši mi nechceli vrátiť peniaze, len formou poukážky..
@nuna2112 https://www.sinsay.com/sk/sk/help-ako-vratit-to... toto nie je dostatočne jasne napísané?