Prosím Vás pekne vracali ste Tovar objednaný zo SHEIN??? ak áno, na akú adresu a vrátili vám peniaze? Dakujem
@alllexa dakujem velmi pekne, ja som tu adresu mala, no pani na poste mi to nemohla prevziat pretože som nevedela do akeho statu to ide.tak som s balikom prisla domov,no nikde som sa nedopatrala do akej krajiny to poslat. tak skusim stastie este raz. vVelmi prinosny príspevok, skoda,ze som o nom nevedela skor. este raz Velka VDAKA a pekny den prajem
Ahojte. Mozem sa spytat mayusik ako to dopadlo?
tiez som patrala do akeho statu to poslat /kedze to nebolo uvedene na adrese/ , Zistila som teda, ze Nemecko. Ale tebe poslali peniaze? Aj ked si neplatila cez paypal? Dakujem
Ahojte, chcem sa opýtat, stalo sa niekomu, že mu nedosiel balik zo Sheinu??? skusala som aj pisat na ich stranke. Aj na adresy service.....ale vratilo, ze spravu sa nepodarilo dorucit....dakujem za info
Chcem sa spýtať zrušila som objednávku zo shein tak teraz neviem či mi vrátia peniaze alebo nie
Ďakujem za odpoveď 🙂
Ahojte, nám už prišiel viac krát balík zo sheinu, zatiaľ bolo všetko v poriadku, ak niečo nesedelo bolo to vybranou zlou veľkosťou. Vrátiť sa to neoplatilo kvôli postovnemu. No dnes nám prišiel balík kde sme mali objednane vesi zo skla. Všetko bolo rozbite. Má niekto skúsenosť v reklamáciou? Nie vrátenie tovaru ale mail kam môžem napísať a poslať foto s poškodeným tovarom. Ďakujem eva
Ahojte chcem sa spýtať či máte takú skusenost, prišiel mi balík zo sheinu, ale bol vrátený späť keďže mi ho kuriér neodovzdal keď mi dával jeden balík, ten druhý dal do boxu a nestihla som ho vyzdvihnúť… neviem ako postupovať ďalej
@konicekmodry dobrý deň, nepodarilo, čo tam majú emailové adresy tak ani jedna nie je funkčná. Maily sa mi neodoslali.
ano, ale musela som to riesit cez paypal. Napisala som o tom clanok, aj ako sa mi podarilo dostat peniaze spat, tak mozno vam to pomoze: https://www.stylistka.sk/ako-objednavat-tovar-a...