Ahojte, prosím vás, viete niekto, či sa dá v alze vrátiť alebo vymeniť tovar po uplynutí 14 dnoch možnosti na vrátenie bez udania dôvodu ? Ďakujem
@noelosopius na kupovane cez internet je lehota 14 dni, to su 2 tyzdne na vyskusanie a premyslenie.
@kacenka_m ak si si nepriplatila moznost okamzitej vymeny/vratenia, tak nie.
@noelosopius ale ved autorka pise po uplynuti 14 dni, tam ti pravo zaniklo.
do 14 dni mozes vratit nepouzitu vec z kazdeho eshopu. Po 14 dnoch nie.
Inak ja mam s Alzou velmi zlu skusenost, pred vyse mesiacom a pol som zaplatila vyse 300eur za vec skladom a Alza mi ju stale nedorucila a nechce vratit peniaze.
!!!! NEODPORUCAM.
@nela6 Dobrý vecer mozem sa opytat vy ste vracali vysavat do alzy ze ste nebola s nim spokojna to iste mam aj ja dnes prisiel mi vyskusala som ale nie som s nim spokojna ale je vreckovy vrecko je v nom nafuknute lebo som ho skusala na kober ale nie je dobry. myslite ze mi ho zoberu aj tak. dakujem za radu. alebo ako im ho vratit aby mi vratili peniaze.
@eliska2211
Dobry den, ak stihnete vratit tovar do 14 dni od kupy mate narok na vratenie tovaru pokial nebude mechanicky poskodene cize nepouzitelne. Kludne ho mozete bud priniest na pobocku v Ba alebo poslat postou
@eliska2211 Co je použité a nedá sa dat do pôvodného stavu, vám odrataju (je to aj logické)
Kupoval niekto z alzy aj rozbalene/pouzite/zanovne?
Ist do toho?alebo tadsej nie?