Ahojte. Som mamička na materskej. Kojím snom bolo vždy mat svoj vlastný eshop s oblečením. Momentálne preferujem detské vecičky. Vedeli by ste mi poradiť co všetko k tomu treba? Je tu niekto taky co predáva detské vecičky? Kde sa oplatí chodiť nakupovať tovar? Ďakujem 😉
Trh je presyteny detským oblečením.
Napíšem, čo tu píšem vždy a hlavne v takýchto prípadoch, ak niekto chce niečo robiť pretože je to jeho sen a chce robiť niečo, čoho je na trhu veľa. Ako prvé odporúčam urobiť si podnikateľský plán. Aby si vedela a videla, čo všetko budeš musieť urobiť, koľko to všetko bude stáť, aby si si dala na papier, v čom bude iná a lepšia ako konkurencia atd atd.
Kamaratka si zriadila takto obchodik, bazar alebo ako to nazveme, ale cisto len na fb. Hovorila, ze tolko sprav, co jej chodilo a kym sa poriadne s niekym na niecom dohodla, ze to bolo niekedy o nervy. Proste ze uz by viacej do toho nesla.
@martina2109 ak to chces ako bokovku a nie hlavný TPP fajn.Aku vekovú kategóriu?Tie čo majú financie kúpia drahšie tie čo nie Pepco, Tesco podľa mňa treba k tomu aj drevené hračky, čokoľvek iné...ale som skeptická.V Poľsku majú pekné veci, Maďarsku....pozistuj si mne, keď sa niečo páčilo pozrela som etiketu a vyhľadala si kde sídlia a našla si velkoobchod
A ty si myslis ze ti ten eshop nieco aj vynesie?...dost pochybujem...staci mi pozriet sa tu kolko je inzeratov, na fb zas sama skupina s handrama aj do 5€, .. tam je zas Pepco, Kik s lacnymi handrami kde zas ludia usetria na postovnom
Ja by som do toho tiež nešla. Na eshopoch sa dá nakúpiť lacno. Osobne som teraz nakúpila detské veci čisto nové pod 3 eurá...
živnosť a priestor na internete, ale počítaj s veľkou konkurenciou v tejto oblasti