Dobry den, ked si pozriem na instagrame pribeh video, ktore tam je na 24 hodin, tak vidi autor videa, ze som video videla aj ked nemam danu osobu v sledovanych?
Ano. Je uplne jedno, ci danu osobu mas sledovanu, alebo nie, uvidi, kto si pozrel jej pribeh.🙂
Fuha, to tu velmi rychlo eskaluje 😀 Skusim sa do toho zamiesat a dufam, ze si nevysluzim prekliatie - ak ma ta osoba verejny profil a nefollowujes ju, tak len vidi, ze si niekto pozrel video, ale nevidi, kto. Ak osobu sledujes, zobrazi sa jej aj uzivatel. A len tak pre zaujimavost, ked uz sme sa sem dostali - o co ide?
@jj298 však sa normálne pýta prečo sa tu do nej navažaš🤷 baby mať vaše problémy a prezidentský plat život gombička
Fujha, to musí byť ťažká frustrácia samej zo seba, keď toľko zlosti ide z teba. Škoda viac sa zapájať. Mier s tebou žena, snáď to prejde.
Ved ale potom co je na tom, ak by ta osoba aj vedela, ze si sa pozrela? Vychadzam z toho, ze sa poznate, nie?
Pozri si príbeh a zablokuj ten profil. Tak to neuvidí 😄
A to si nevieš pozrieť tak aby to ten človek nevidel ? 😁
@jj298 Ty ma tu prenasledujes, ze vies co som sa pytala rano? Ako vies, ze sa na tu istu osobu pytam? Pytam sa na uplne inu osobu. Tuto osobu som tukla a teraz sa citim blbo, ze vidi, ze som pozrela jej video. A potom ma tu este urazas ty, ze prenasledujem. Ako keby som uz nemala dost z toho, ze vidi, ze som pozrela jej jedno video. Tak som sa odhlasila z instagramu a koncim s instagramom. Taketo stresy ja nepotrebujem.
Prosim je to ozaj trapne, pozriet si niekoho video? Lebo ja sa citim blbo, trapne. A este ma tu jedna oznacila za to pozretie, ze prenasledujem.
Nie, nie je to trápne. Prečo by malo byt ?
@bessie12 Lebo nie sme v kontakte, iba sa pozname. A aby si teraz ozaj nemyslela, ze ju sledujem. Iba raz som to pozrela. Clovek sem pride s trapenim a este ho tu spucuju viac.
@jj298 Ano som z toho mimo. Az ma hlava rozbolela. Instagram nikdy viac.
Vôbec to neznamená, že ju sleduješ. To by vyzeralo inač, keby si ju sledovala. Nič zlé na tom nie je, ak si pozrieš story. Takže hlboký nádych a výdych. Nič zlé sa nestalo 🙂
Jejda nestresuj sa. Ak má slečna otvorený profil, tak musí rátať s tým, že jej tam veci bude stalkovat kadekto ..takže určite nie si prvá ani posledná "známa", ktorú tam v zozname videnych takto našla😊presne pre toto ho mám zavretý 😊
ano