Vidaxl stránka - skúsenosti

miaka2
26. okt 2022

Ahojte, ma niekto skusenosti s touto strankou? Recenzii je vela, ale za poslednu dobu vsetko zle, v minulosti boli aj dobre.tak neviem ci sa pohorsili alebo co..konkretne by som chcela tuto policku, kebyze ju nahodou niekto od nich ma uvitam hodnotenie..dakujem 😊

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miaka2
autor
26. okt 2022

@mamula20 presne ako píšte. A pritom podla mna vyzera stranka seriozne

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
brigit8
26. okt 2022

@miaka2 ja som minulý rok objednávala v decembri, A za týždeň som mala poťahy na stoličky doma, ale reálne vôbec nie sú ako na obrázku

miaka2
autor
26. okt 2022

@brigit8 asi nestoji za to riskovat.. 🥺 a vyriesilie ste to nejako?

antonia1209
26. okt 2022

@miaka2 ja som v lete objednavala klietku pre zajaca, kamaratka ma od nich tie vysoke zahony do zahrady, vsetko prebehlo v poriadku. V lete budem objednavat este zahony urcite, podla mna normalna stranka, maju aj instagram.

brigit8
26. okt 2022

@miaka2 neriešila som výmenu, ani vrátenie.

skusihu
26. okt 2022

@miaka2 neviem aká je cena na vidaxl, ale ich produkty sa dajú kúpiť aj na mall.sk a potom je vrátenie bez problémov. Všetko sa rieši cez mall.sk - tovar sa dá vrátiť bez dôvodu do 14 dní.

https://www.mall.sk/prislusenstvo-skleniky-foli...

dusankomoj
26. okt 2022

VidaXL som zachytila aj reklamu v TV,takže by to mohlo byť v pohode.

pininka1
26. okt 2022

Aj ja som bola s nimi spokojna.

miaka2
autor
26. okt 2022

@antonia1209 myslim ze aj na zahony som citala zle recenzie ze uplne tenky ohybny plech

antonia1209
26. okt 2022

@miaka2 ano ale ved to je vidno aj na foto hrubka toho, a je napisane pozinkovany plech, cena velmi priazniva tak nemoze niekto cakat nieco ine 🙂 len som chcela napisat ze je to normalna stranka..

miaka2
autor
26. okt 2022

@skusihu dakujem a dobry napad😁