Ahojte, ma niekto prosím skúsenosť s touto stránkou na predaj lístkov? Popravde som si recenzie prečítala až po zakúpení lístku…
Budem rada za každú skúsenosť.
@paulinka17 svagrina mala ist do banky a reklamovat, ze nedodali tovar
@liz_lemon veru aj som jej to radila ale bol tam nejaky problem… už si to nepamatam, bolo to dávno ale viem že nic nevyriešila a len prisla o peniaze
@dani138 Ja som kupila tiez pred par dnami listky na koncert a az teraz citam, ze asi ide o podvodnu stranku. Listky sice poslali no mam obavy ze budu falosne. Neda sa to nejako zistit ci su tie listky prave? Alebo to zistim az ked ma nepustia na koncert?
Ja som cez nich mala pred par rokmi kupene listky do Prahy na Robbieho Williamsa, sice znacne predrazene a isli som tam so stiahnutym zadkom, ci budu listky OK, ale nastastie vsetko bolo v poriadku.
@martina2342 skôr sa môže stať to, že daný lístok môže mať viac osôb. U mňa to teda tiež dopadlo dobre, neviem či to bolo tým, že pán pri vstupe lístok neskenoval len pozrel ale asi treba len dúfať, prípadne ísť skôr medzi prvými.
@prunee neviete nahodou ako by som zistila ci ide o falosne listky? Cakat do novembra, ma asi privedie do hrobu. Tiez sme kupili listky co najdrahsie, mam strasny strach,ze ide o podvod. Dufam ze nie.
@dani138 pane boze. No fakt som zúfala
@martina2342 osobne som písala na ticketportál a napísali mi že pravosť lístkov neoverujú, lebo predaj môže byť v poriadku, ale nevedia zaručiť, či vstupenka nebola predaná viackrát.
@dani138 prosim vas a malo by byt na vstupenke meno??
@martina2342 my sme nemali 🙂
no vidim ze cena na vstupenke je ina aku som zaplatila. Naozaj neexistuje sposob ako ziskat peniaze spät??
@dani138 zdravím,my sme boli na Imagine vo Viedni a lístky boli ilegálne.. takže nás nepustili ..
@katarinaminar ahoj, ako vyzerali ked boli ilegalne?ja som kupila na beyonce vcera a je mi az do plaču ze ja krava som sa nechala asi nachytat ked citam recenzie :( za listky som zaplatila maju prist v elektronickej podobe a pisu ze najneskor do 26.6 (koncert je 28.6 vo Varsave lde pojdeme autom 7hodin) pisala som tam aj komunikuju aj mi vcera volali ze sa nemam bat ze listky ktore som zakupila mi prídu.tak len dufam ze ano…mate niekto skusenost s tym ze listky ,,predám,,? ci poslu peniaze?len to je to,ze realne ich nemam a ponuka to pri predaji ze nahrajte vstupenku
@martina2342
@martina2342 ahoj ako si prosim dopadla s listkami ktore si cez viagogo kupila??ja som vcera a strasne mam stres ze som sa nechala nachytat podvodnikom :( koncert je 28.6 vo Varsave ,zapaltila som za ne ale este mi neprisli (maju prist v elektronickej podobe) tak nerozumiem prečo ich este nemam. pisu ze najneskor do 26.6 to sa aj zblaznim.predat ich neviem lebo ich nemam ako nahrať a ked by som dala nahrat neskor tak to nedava zmysel (zrusia ti predaj 5dni ored akciou ale listky ti pridu 2dni pred akciou)takze odrb asi
dakujem za odpoveď
@lydiaku mne vtedy vstupenky poslali hned ako som ich kúpila. Našťastie boli pravé a dostali sme sa na koncert uplne bez problemov. Držím palce. Viem co je to za stres
Žiaľ aj ja som sa nechala nachytať a kúpila lístky. Platila som kartou....idem to teda skúsim cez reklamáciu platby. Včera som kúpila lístky, z karty strhli o 30e viac, písala som mail, ze chcem vrátiť peniaze, no odpoveď, že sa to nedá, že mám lístky predať cez ich portál...na to teda nervy nemám, preto idem skúsiť banku.
Toto som nasla na webe k tej reklamacii:
požiadavku na vrátenie/storno prevodu. Za spracovanie žiadosti si banka zúčtuje poplatok 10 eur v prípade domáceho prevodu (SEPA) alebo 16,60 eur pri cezhraničnom prevode. Ak zahraničná banka za spracovanie žiadosti o vrátenie/storno prevodu účtuje ďalšie poplatky, tie sú zúčtované na ťarchu platiteľa. O vrátenie/storno prevodu môžete požiadať aj zavolaním na non-stop službu Klientske centrum na telefónne čísla 0850 111 888 (zo zahraničia +421 258 268 111). Žiadosť o vrátenie domáceho prevodu (SEPA) spracujeme v banke čo najskôr (spravidla max. do 5 prac. dní, pričom zákonná lehota je 30 dní, pri cezhraničných prevodoch max. 180 dní)
@pataja @lydiaku
Ahojte. Ja som mala listky na Beyonce v Londyne. Tiez cez viagogo. Poslali mi listky 3 dni pred koncertom cez stranku ticketmaster. Vsetko bolo v poriadku. Pride ti mail aby si akceptovala listky. Ja som sa zaregistrovala na stranke ticketmaster pod mailom ktory som zadavala v objednavke na viagogo. Prisiel mi mail ze mi posielaju listky, prijala som ich a ulozila do apple wallet. Vsetko prebehlo bez problemov. Strach som mala tiez, ale vsetko bolo super. Dokonca som s nimi pred tym aj volavala, pisala a vzdy mi odpisali a odpovedali. Tak dufam ze vam to dopadne super 😊
Baby ja som sa tiez obajacila, kupila listky na Depeche Mode do Budapešti este min.rok, odpisali mi,ze mi poslu listky tyzden pred datumom koncertu, no teraz mam dost, ked Vas citam,ci mi vobec nieco pride 😏.
@daniela2612 prosim ta pekne a kde si na nich nasla kontakt?
@prhlavka ked si na ich stranke mas tam telefonne cislo do ceskej republiky, no samozrejme rozpravaju po anglicky, vzdy mi zdvihli vzdy mi odpovedali. Tiez som si citala vsetky tie recenzie a zlakla som sa, ale odpovedali mi, pomohli mi a nikdy nebol problem. Maju na ich stranke aj spravy na ktore vzdy odpisali. Listky mi prisli asi 4-5 dni pred koncertom 😊 poslem ti sem cislo +420228883086. Ja som mala dobru skusenost 😊 drzim vam palce
Tiez som mala s nimi dobru skusenost
@daniela2612 ďakujem ti pekne, urcite budeme volat tyzden pred koncertom ♥️
Nekupujte cez viagogo, majú totálne predražené lístky a sídlo v Amerike. Nedovolate sa svojich práv aj keby ste chceli stornovať lístky, predávajú to sprostretkovane, čiže ak niečo tak k peniazom sa nedostanete. A co som pozerala väčšinou predávajú vo veľkom lístky na státie, čo tiež nie je bezpečné a hlavne oveľa drahšie ako cez iné spoločnosti. Viagogo dokonca ani niektoré samotné skupiny/speváci neodporúčajú.
Ahoj, mna tiež zamrazilo keď som čítala recenzie až potom čo som objednala lístky ale moja skúsenosť je nastastie dobra, žiadny problem som nemala. Lístky prišli do pár minút mailom a boli pravé. Ale svagrina tam prisla skoro o 400€… peniaze stiahli a vstupenky neprišli. Neviem ale či urobila chybu ona alebo natrafila na podvodníkov (aj keď myslim, že skôr druha možnosť)