Na MK som už veľmi dlho, naozaj dlho. Ale v posledných rokoch si všímam, že tu v diskusiách pribúdajú samé bizarnosti:
- každá druhá má v tehotenstve normálnu menštruáciu, minimálne tri mesiace,
- tehotenské testy vychádzajú negatívne, hoci tehotné sú,
- otehotneli počas neplodných dní,
- vedú zdravý život, zdravá strava, žiadne detské choroby, zvládajú všetko a majú všetko, atď.
Mohla by som pokračovať. Kedysi tu boli situácie a diskusie zo života. Dnes je to bizar.
jedným slovom, teda dvomi ani náhodou😀 Aj Danielka Steelová by sa sem mohla chodiť priúčať🙂
A este si zabudla napisat,ze manzel kazdej druhej zaraba tak 4-5.tisic mesacne :D
Podľa mňa preháňas. Určite tie témy co si popísala nepise každá druhá.
@lubkovaandrejka nie manžel každej druhej...ale každá druhá 🙃manžo o látečku kapánek viac
K otázke..mk beriem celý s rezervou .a.drzim sa kréda...človeka naseriem, keď ma nenaserie🤪🥴😆
Nikdy som neverila vsetkemu, co tu pisu... Samostatna kapitola su tie, co zverejnuju kazdy prd z ich zivota.
Inak spominam si na jednu milu zienku na mojasvadba, ktora mala dokonaleho muza, dokonaly zivot, vsetko bolo dokonalo krasne..
Az Kym som si ju nevsimla tu, kde riesila, aka je zufala, lebo jej dokonaly manzel z nou odmieta spat a ona tuzi okrem normalneho vztahu aj po dietati..
Je potrebne si uvedomit, ze anomymita internetu dodava odvahu. A aj umoznuje zufalym ludom si vytvorit, aspon takto virtualne, zivot, aky by chceli, ale nemaju..
To je cele..
@lubkovaandrejka Presneee. A za 1000€ v čistom by žiadna ani do práce ráno nevstala 🤦♀️
keď vidím že blbá téma - nedá sa jej veriť , tak zatvorim stránku a idem ďálej...
ale jasné, neverím všetkému...
mňa skôr vytáčajú nadpisy - som zlá matka? je hanba robiť upratovačku v mš? a pod.
koho toto už len napadne.
Prehlasujem na svoju česť, že som mala prvé 2 mesiace tehotenstva menštruáciu (alebo teda nejaké menštruácii podobné krvácanie v tom istom čase, ako som mala mať menštruáciu). Že som tehotná, som vďaka tomu zistila, až keď som bola v 12 týždni. Nemám žiadny dôvod si to vymýšľať.
To s tym tehotenstvom beriem s rezervou. Ale na druhej strane ppvedomie o zdravej vyzive rapidne vzrastlo,takze kludne moze byt. A takisto vzrastli vplyvom inflacie a dalsich faktorov rozdiely medzi vyssou vrstvou a nizsou a stencila sa ta stredna. Nevraviac o tom,ze v dobrych rokoch si napr. vyssia stredna vrstva vybudovala aspon do nejakej urovne pasivny prijem (investicne nehnutelnosti,investicie vseobecne). Preto je viac na ociach ten rozdiel.
@minka201 co za 1000, uz 1500 je pod uroven :D.
Urcite neverim vsetkemu, ale ani nemam pocit, ze tu kazda druha pise o tom, ze mala menzes v tehotenstve, otehotnela pocas neplodnych dni, mala negativne testy, aj ked bola tehotna, ma sa uplne super, ziadne choroby, decka posluchaju a pod.
Btw, uz tu bola dnes tema o tom, ako si tu zeny ublizuju a ako su k sebe drze a ze kedysi to takto nebolo? 🤔
Nie nemam taky pocit, skor sa asi ty na to zameriavas a zda sa ti, ze nic ine neexistuje
Presne.. brať to s rezervou a zasmiať sa. Inak tiež mi vychádza, že som otehotnela mimo plodných dní😂😂 ale reálne to určite nie je. Len som to na 💩 počítala😂
nie neverim kazdej teme a zaroven si myslim, ze prehanas 🙂 prispevky o tom, ako boli tehotne a menstruovali napisu rovnake zeny, len do roznych tem, takze tych par zien tu menstruaciu skutocne mat mohlo
a zaroven verim tomu, ze aj uzivately na tomto foret (alebo ich manzel, alebo obaja) zarabaju nadstandardne a opat nemam pocit, ze to pise kazda druha, kedze skor su tu prispevky ako usetrit, ako im manzel nedava peniaze atd. (ale nad tym sa nikto nepozastavi, ze ako ich je vela, pricom skutocne je)
To čo si uviedla, absolútne nevnímam
Nevšimla som si. Ale keď sa niekto opýta, či je tu niekto kto mal prvé mesiace v tehotenstve menštruáciu, tak asi že odpovedajú tie, co ju mali. Logika nie? Ci sa ozvalo tisíc žien?
Tiež nevidím dôvod, aby si také blbosti niekto vymýšľal
Robíš si nejaký prieskum? Lebo ja si tiež pravidelne čítam diskusie a nepostrehla som, aby tu boli len žienky miliardarov. Práve naopak, často sa tu rieši zla finančná situácia.
Zrejme si všímať len to, čo ti kole oči.
Ja sa skôr pozastavujem nad neuveriteľnými prispevkami. Skôr neverím ze môžu byť niektoré ženy také naivne a veriť ze ju muž miluje aj keď ju už 5x podviedol, ako to, či niekto mal menštruáciu, alebo nie
Niektoré tu píšu a pridavaju fotky ake su šťastné s mužom a s deťmi vidno ze majú dokonalý život a peniaze pretože davaju aj foto s dovoleniek pri mori. A zrazu sa karta obrati a zrazu sa rozvádzajú. Alebo ich muž podvádza. Niekedy ma to dosť šokuje pretože nie raz som uverela aký su ľudia šťastný a pritom to nie je pravda. Netreba všetkému veriť čo tu ľudia píšu. 😄
@petamich ale raz davnejsie tu bola taka diskusia, o platoch, nepamatam nazov a fakt pomaly kazda druha, co pridala prispevok pisala,ze , muz zarabal od 4tis eur mesacne , tak som si hovorila,ze asi som sa teda zle vydala 😅.
@larisa z roboty ako byvala čašníčka viem keďže pri bare sa podozvedas všetko,, ti co sa hrajú na dokonalých, peniaze nechýbajú atď sú na tom horšie ako my,, chudáci,,
Nie, neverím všetkému a hlavne tie rady, ktoré tu mamičky dávajú, beriem s rezervou. Prehodnocujem ich zdravým sedliacky rozumom a selektujem.
Napr minule jedna mamička sa prišla poradiť, že čo má robiť, keď druhý deň necíti pohyby.... A jedna mamička jej odpísala, že je to v pohode, žiadny stres, ona niekedy aj mesiac necítila pohyby a ma všetky deti zdravé... 🤦♀️
Alebo za to, že tu niektoré mamičky odporúčajú dieťa nezaočkovať, ešte nebudem veriť im, ale odborníkom a evidence based medicíne.
Uvedomuješ si, že nie každá užívateľka prispeje do každej diskusie, hej? Ja osobne vnímam, že ak autorka má nejaký problém, tak sa ozývajú najmä baby, ktoré mali ten istý alebo podobný problém. To však zďaleka neznamená, že je to "každá druhá", ktorá je na mk. Načo budem prispievať do diskusie "som tehotná a mám menzes, je to ok?", ak som menzes v tehotenstve nemala, neriešila som to na gynekológii a teda nemám tušenia, či je to normálne, alebo nie. Podobne aj iné diskusie.
Nemam potrebu si vymyslat ze moje deti nebyvaju chore ze dcera nenakazila maleho ked bol babo ani raz ze do 2r obe deti nemali ani sople. Nikdy nemali atb. To nehovorim aby som sa tym machrovala ale ze existuju aj deti co su v kolektive zdrave. Urcite nie su tie moje jedine.Dcera mà ale silne alergie na orechy mà epi pen a orechy v nejakej forme skrite v jedle ju mozu aj zabit Cize Keby sa to dalo “ vybrat si “ tak radsej by som brala tie detske choroby ktore pominu. To co si spomenula nemam problem verit to su bezne veci. Skor si ludia vymyslaju dovod preco vlastne zakladaju temu. Ked sa na niekoho hnevaju svokru/muza/ kamosky tak len chcu vacsinou pocut nazor ze ta druha strana je zla . Ich nezaujuma ako ten konflikt vyriesit. . Alebo ci je nejaka chyba na oboch stranach.
@lubkovaandrejka alebo čítaš príspevok, kde píše jedna druhej, "ak je tvoj muž na uznávanej pozícii, lekár, manažér, ekonóm, IT" no...neexistuje žiadna iná práca..
@lubkovaandrejka vies co ja zrovna sa pohybujem v oblasti, kde to nie je az take nestandardne, cize ja nemam problem uverit 🤷♀️ a ak je to diskusia zamerana na vysku platov, tak ti co vedia, ze maju malo tam nenapisu, niekto sa rad pochvali a niekto skratka len uvedie ako to ma
cize hej asi to treba brat z rezervou, kadzopadne ja osobne, nevidim dovod, preco by som klamala, ak by som ti napisala, ze zarabame dobre a nebola by to pravda, no na co? ale mozno som len ja cudna 🙂
to ako ked sa v teme niekto spyta, moj muz doma ani prstom nepohne, mate to tak aj vy - tak tam napise, vela co to maju podobne a tiez clovek moze nadobudnut pocit, ze kazdy chlap doma nic nerobi a pritom to nie je pravda, len sa tie diskusie proste nedaju brat ako standard pre kazdu domacnost
kadozpadne stale si myslim, na co by si kto vymyslal
Mne sa strašne páči,ako tu má každý investičný byt 😄
ani v reálnom živote neverím všetkému, čo mi kto povie, zvlášť neznámi ľudia. Používam vlastný rozum
Ešte dodám, skôr si toto všímam na IG ale z pohľadu, že nejaká akože samozvaná celebrita alebo aj keď je, pridá dokonalú fotku rodiny na dovolenke, okolo 4 vysmiate deti, manžel, druhý deň obrovská kytica "len tak" a tie komentáre pod tým- ako väčšina žien sa ide z toho zblázniť a slepo obdivuje dotyčnú, ako to dokáže, ako je stále usmiata a v pohode 🙈to mi príde už vysoký level, lebo veď- keď točím video na IG a dávam fotku, tak isteze tam dám takú, ktorá vyzerá super a všetci pozerajú do kamery a usmievajú sa, a z toho súdiť, ako je dotyčná stále v pohode? To vážne? To sa ako dá na základe fotky?Alebo keď niekto točí vlog bežného dňa- všetko dokonalé, venuje sa deťom, upratané atd atd, veď isteze v ten deň keď robí video toto všetko urobí, aby to vyzeralo, už ale na videu nevidno, že má pomoc v domácnosti, opatrovateľku atd atd, ale tie slepé obdivovania ničoho. Si vravím, že ľudom tak strašne malo stačí - a dotyčné to dobre vedia a pekne na tom zarábajú, šikovné sú😉A čím nasladlejšie chválospevy, tým lepšie, bože chráň, keď náhodou niekto povie svoj názor- a ten jeden z množstva negatívnych je často najviac pravdivý, už to ide- samozvaná ochranka sa do nej pustí, dotyčná to roznesie dobre že nie v novinách atd, preto aj IG strašne minimalizujem, prestala som to všetko sledovať