Ahojte potrebujem pomôct/poradiť používam normálne aplikáciu gmail a nikdy som tam neotvarala emali iba nejaké ktore som vedela že treba, problem je v tom že keď som na domovskej obrazovke pri tej appke je to čislo (fotka) a mne to vadí. Neviete co z tym? Viem z tym vobec niečo urobiť?
Napr. nejak všetky tie emaily označit a dať že “označit ako prečitane”
Dúfam že som to vysvetlita dobre
Ďakujem
Preboha, ľudia, na čo to v tom maili držíte? Také množstvo neprečítaných mailov! Či snaha o nejaký rekord? Vymazať, zbytočne zaberajú miesto.
Brat ma vyse 11 000 😂
Hm, no pekne sadnúť a vytriedit. 😅🙈 Ja som tiež na to dlabala, ale ako jedného dňa obmedzili kapacitu, tak som sa musela prinútiť. Inak je to vcelku fajn očista, normálne som si to užila 😂😂
Ja som mala take odhodlanie ze maily zmazem ale rychlo som si to rozmyslela lebo pri mojom stasti by som aj dolezite vymazala 🤐🤣🤣🤣🤣
@janulik2008 no ja som to triedila snáď týždeň 😅🙈🙈 Lebo presne tam mám aj veci, ktoré nechcem stratiť. Už len také faktúry napríklad. Ma šokoval minule jeden eshop, reklamovala som vec a že mám poslať faktúru, tú, čo mi poslali mailom pred rokom a pol. 😯🙄🤔🙈 No som čumela na nich, že či to myslia vážne, nakoniec som to ukecala, lebo bolo aj bez faktúry jasné, že je to od nich.
ja nechápem😨
prečítam,vymažem.
ak je tam faktúra,stiahnem a uložím do priečinka,kde mám faktúry.
Akože prečo si nechávate toľko emailov?
@akvi ja sa chcem do toho pustiť len teda kedy nvm 😀 u mňa je problém ten že mi chodia maily asi odvšadiaľ a plno reklám ale napr výplatne pásky si už dávam ako dôležité 😀😀😀
@janulik2008 reklamy sa dajú v gmaile odčleniť, aj siete, to je super pomoc.
daju sa vsetky vymazat