Večerníček na STV 2

19. feb 2023

Pre tie, ktorých deti pozerajú Večerníček na Stv 2, ste spokojné v akom čase sa končí Večerníček? Alebo by ste boli radšej, keby končil skorej? Pomohlo by Vám v ukladaní deti na spanie, keby končil napriklad o siedmej?

pribinak
19. feb 2023

Nie. Tak skoro sme nedávali dieťa spat. Však nemusite pozerať celé pásmo

sluchatka
19. feb 2023

za mna by bolo super, keby vecernicek isiel kazdy vecer, bez ohladu na nejake sportove podujatie. Zapasy nech davaju na inych programoch. Dost ma rozculuje, ze deti chcu vecenicek, prepnem a tam sportovy zapas..

xsuzannex
19. feb 2023

Nam vyhovuje.. o osmej skonci a idu do sprchy a o pol deviatej spat

zabina27
19. feb 2023

Mne by vyhovoval skorší koniec, lebo chcú pozrieť všetko a potom kým sa domotaju do postele....

euka210
19. feb 2023

samozrejme ze to ide neskoro, roky ma to uz hneva, ale deti su uz skolaci, tak sa da. Pre skolkarov neskoro. Mal by koncit o 19h. Je to pre male deti, nie pre druhy stupen ZS, ktory moze ist spat o 21h.

dudos
19. feb 2023

Ako už bolo spomínané vyššie, skôr mi vadí, ak je ma RTVS2 namiesto večerníčka iný program.
Snažíme sa aby deti už pred večerníčkom boli v pyžame. O 20.00 umyť zuby a mladšiemu pripraviť mlieko a do postele.

autor
19. feb 2023

@zabina27
@euka210
Ďakujem, aj mne to vadí, je to velmi nerozumne nastavené.

anickabasnicka
19. feb 2023

me priserne vadi,ze jako velka milovnice slovenske vecernickovske znelky musim hodinu cekat,jestli dedusko po zhasnuti(?) hvezdicek zavola pejska domu nebo ho necha spat prede dvermi. minule jsem po delsi dobe prepnula na zacatek vecernicku a po skonceni pohadky o klincekovi me prekvapilo,ze se tam objevili dalsi pohadky. to u nas je vecernicek jen jedna pohadka, ohranicena znelkou pred a po, a ty dalsi pohadky jsou uz bez znelky.podle me to musi deti dost plest.a hlavne je to i na ty mensi dlouhe....

biibiana
19. feb 2023

Pre nas by bol ideal, keby koncil o 19:30. O 20tej uz deti zivaju, ale nie a nie odlepit oci od tv. Chcu dopozerat. :-/ Mozno by som ubrala o 1 rozpravku menej.

elis248
19. feb 2023

Tiež pozerávam tie rozprávky s drobcami a myslím si, že ich je príliš veľa a zdá sa mi to dosť od 18.30 do cca 19.40. Viem, že to nemusíme pozerať všetko, ale ak sa im páči napr. prvá a štvrtá v poradí tak ako to mám urobiť? Niekedy to robím tak, že im pustím obľúbené rozprávky na youtube. Teraz fičíme na Krtek a panda, Yakari. Z každého pozrieme 1 diel, to vychádza spolu na 20-25min a hotovo. A tie športové zápasy miesto rozprávok tiež neznášam.

trik
20. feb 2023

U nás sa pozrie max 1 rozprávka a zvyšok sa dopozera ráno o pol 7 😉

petedea
20. feb 2023

@zabina27 Tak preco vecernicek nepustas z archivu?

maryetta
20. feb 2023

Veru by to bolo lepšie. Ja mojich už 19:30 chystam na spanie. Takže nevidia cele.
To je už ine okej viem im to vypnuť. Ale ozaj je aj sportovy kanal a aj tak tlacia sport aj na dvojku.