Vaše obľúbené pesničky 2018/2019.

domininini
13. sep 2019

Ahojte. Síce to nieje typická diskusia aká sa tu zakladá denno denne ale založila som ju nech to tu trosku oživime 😊 Napíšte aké máte aktuálne najlepšie pesničky, obľúbené hity 😉 ale z týchto rokov.. Top Európy 22 už zrušili 🙄 takže nemám vôbec prehľad aké názvy majú aktuálne hity ktoré sa hrajú v rádiu, keďže názov nie vždy zachytím a nemám toľko času hľadať na YouTube 🙄.. Možno si tu viaceré nájdeme tie svoje 😝.. Ú mňa momentálne fičí Billie Eilish - Bad guy, Selena Gomez - I cant get enough... Tak som zvedavá na tie vaše 🤗❤️

limetka69
13. sep 2019

jeee, tu sa rada pripnem. 😊

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
domininini
autor
13. sep 2019

@evamarek77 no to je topka myslím.. Uzasne

veronikaszabova
13. sep 2019

Momentalne
TONES AND I - DANCE MONKEY

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
denn535
13. sep 2019

Alvaro Soler-La Libertad a Adam Ďurica- Zatancuj si somnou 😍

shei
13. sep 2019

@domininini Meduza - Piece of your heart; Lizzo - Juice; Avicii - Tough love; Sofia Reyes - R.I.P.; Daddy Yankee - Con Calma; etc.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
baskarepkova
13. sep 2019

na spotify je dobry playlist, ktory sa meni po case, vola sa today's top hits a maju tam dobre pesnicky 🙂

filipb
13. sep 2019

Sem sa rada pridám aj ja 🤩

misa2704
13. sep 2019
domininini
autor
13. sep 2019

Super baby ďakujem vám.. Uz aj sťahujem

vnasea
13. sep 2019

katy perry- never really over je teraz vsade :D ale tak u mna tiez lizzo-juice ako bolo hore spomenute, a od charli xcx - blame it on your love

jumama
14. sep 2019

Billy Elish Bad Guy, dokonca asi s Justinom Bieberom je lepsia verzia. To som iba vsade videla mikiny s nou a patrala kto je a zistila, ze to mladi pocuvaju 🙂

snehulienka639
16. sep 2019

Don’t Call Me Angel 🙂