Ahojte myslite ze to zvládnem aj sama je tu niekto kto mi stym poradi chcem si dat tento net od UPC a píše ze samoinstalacia 0€
Ďakujem
Musel by byt uz predtym privedeny internet do bytu.UPC to ma cez koaxialny kabel,ktoreho koncovka sa naskrutkuje na modem.
Ak máš koncovku v byte, tak otázka pár minút
@lucia147852 ako vyzerá ta koncovka musím to pozrieť ci to tam je pretože na tu adresu kde si to chcem dat sa sťahujem od 1.4
@noemikatka Posledna stranka https://docplayer.cz/47763623-Navod-na-sprevadz...
@niekto2hy juj tak toto neviem ci by som vedela som stoho jelen🥺
@noemikatka Prepojovaci kabel je v sade s modemom.Spytaj sa majitela aky tam ma-mal internet.Alebo si pozri na stranke UPC ci je na tej adrese.
@noemikatka klasická tv koncovka na koaxial. Ale, treba sa spýtať majiteľa aký tam bol internet a kedy. Aby si vedela či je tá koncovkami funkčná.
@niekto2hy
@lucia147852 v poctate som pozerala ze upc majú aj inštaláciu zasuvky tak keď zaklikam pri objednávke poprípade urobia ak tam nie je však?
@noemikatka A je UPC na danej adrese dostupne?
@noemikatka ved najprv urob objednávku bez toho, keď ti bude z UPC volať tak oni vedia zistiť či tam je zavedený upc alebo nie
@niekto2hy ano
@noemikatka Tak nie je problem.
@niekto2hy tak stačí ak zaklikam len tu inštaláciu?
@noemikatka Volala s majitelom,bola si sa pozriet,ci je ozaj zasuvka v byte?
@noemikatka Ked je zasuvka v byte,tak samoinstalaciu zvladnes. To je len pripojenie koaxialneho kabla do zasuvky UPC a do modemu.
@noemikatka Taka zásuvka a prepojenie.
Ahojte mam otazku mam zavedeny internet UPC co bol teraz v akcii cize na pol roka 5 euro za zariadenie 2 euro tv start 1 euro a instalacia, aktivacia za 10 euro ked to spocitam tak mi to vychadza 18 euro a mam zaplatit tento mesiac 19,10 neviem preco neviete nahodou? Nejde o tu sumu 1,1 eura ale o princip....vdaka za rady Perla 🙂
@podprsenkovalady Vo fakture je napisane co?
@podprsenkovalady však si pozri FA. Predpokladám, že je to prvá. Vtedy platíš za fakt. obdobie od zapojenia a ďalší mesiac
@podprsenkovalady áno, internet ti zapojili 2.5. A to obdobie do 10.5. tiež musíš zaplatiť, to ti nikto nedá zadarmo... Prvú fa som tiež mala za 12,64€ a ostatné už 7€
@janai1 dakujem ....na to predfakturacne som uplne zabudla je to ako u mobilneho pausalu 🙂 este raz dakujem pekny vecer 🙂
Všetko je v návode, zapojíš káble, nastavíš sieť a hotovo. Za 5 minút hotové