Účet na Instagrame

6. sep 2022

Ahojte! Máte nápad, aký rozumný dôvod, môže mať muž aby mal verejný ig profil, o ktorom vám nepovedal? Vybalovala som totiž kufor z dovolenky a našla som tam papier s názvom ig účtu. Bol jasne jeho, fotky z miest kde sme boli spolu, profilovka taká, že ho podla nej cudzí nespozná, ale je mi jasné že je to on. Mal tam asi 150 folowerov ale sám sledoval asi 600 profilov, kde bolo plno obrázkov takých tých instagramových dievčať... chudé, plavky, taká klasika... tak som sa ho na to spýtala a on najskôr, že to je starý účet nevie sa tam prihlásiť (príspevky naozaj končili v roku 2020) a dnes ked som refreshla stránku tak účet už bol vymazaný... Dá sa vymazať účet ak sa tam nevie prihlásiť? Myslíte, že má čo na takom účte skrývať?

babovka2321
6. sep 2022

Ja sa skor snazim pochopit rozumny dovod k napisaniu nazvu vlastneho uctu na papier 🙈 k tomu, ze ho vlastni, je hadam jasne, ze rad ocumuje zenske prednosti a mozno im aj vypisuje a podobne, preto ho mozno aj okamzite zrusil, skor nez si pozadovala prezriet si ho.

riesska123
6. sep 2022

@babovka2321 podobne si myslím 👍

cocolino234
6. sep 2022

@autorka by som mu frcla do ksichtu, nech zo mňa nerobí sprostú, ja nie som blbá ako on, že si musím písať názov svojho druhého ig účtu, aby som ho nezabudla. 🤦‍♀️ Čo ťa odrbkáva? je jasné, že si tam vypisoval s inými. A nie, účet nevymažeš ak sa do neho neprihlásiš a bohvie, či ho vymazal a len si ťa tam nezablokoval. Taký múdry už nebol, keď si to písal na papier? 😆😆