Ahojte. Objednavali ste niekto z tejto stranky? Ako dlho trvalo dorucenie?
@mamamasama dakujem a kedy si objednavala? Ja pozeram po nete je kopu nespokojnych zakaznikov co im tovar dlho nedorazil a nevedia sa s nimi spojit. Tak dufam ze to bude ok. Lebo ja som tiez robila objednavku.
@adik1511 zda sa mi, ze vo februari... mali vtedy nejaku akciu, tak som toho objednala fakt celkom dost..,ale ozak vsetko prislo rychlo a v poriadku...
@mamamasama ano ano tak aj teraz mali akcie takze som to vyuzila a riadne 😄 kebyze par eur tak neriesim.
@adik1511 a prislo to v poriadku? Lebo tiez som teraz zaplatila nemalé penoaze a uz stresujem
@21anjelik19 áno všetko dorazilo asi za týždeň. Zásielku som si aj sledovala. Kočík využívame doteraz boli sme s ním aj v Tatrach a pritom je to mestský kočík. Ja som spokojná. My sme mali fakt veľkú objednávku a všetko dorazilo ako malo aj darček dokonca 🙂
@adik1511 super tak som rada ...tiez som objednala kocik ..ten twistshake tour .... tak som naň zvedavá ....ano pisu ze mac 8 dni dodanie tak verim ze to bude tak
@adik1511 a stále čakám a nič 😔😔 a nedá sa mi to ano sledovať ...och smutná som ..dúfam že po sviatkpch dorazí 😔😔
@21anjelik19 och tak dúfam že dorazí čím skôr. Veľa ľudí ma problém s nimi. Skús im napísať na fb. Mne odpísali aj keď som im fotky posielala 🙂
@adik1511 vcera som im email pisala ...tak mi odpisali ze je moja zasielka už v Holandsku...no tak som zvedava kedy pride ......lebo ma chlap dorazí haha 😅😅
@21anjelik19 prišlo ?
@ali211 ahoj, áno prišlo... všetko bolo v poriadku,..odporúčam 😇
@21anjelik19 ďakujem ❤️
Ahojte objednával niekto v tomto období? Ja som objednávala 6.5.2022 kočiar pre dvojičky, príslušenstvo a taktiež riady a dodnes mi nebol doručený. Objednávka bola odoslaná 9.5.2022 (aspoň takto mi to ukazuje pri sledovaní zásielok) a potom ukazuje až, že dňa 17.5.2022 odlieta balík letecky z Belgicka. Viete mi niekto poradiť ako mám ďalej postupovať? Písala som email zatiaľ žiadna reakcia. Som z toho už na nervy. Píšete, že ste mali balík doma do týždňa a u mňa prešli 3 týždne a nič. Dala som dosť vysokú sumu za tieto produkty, mám obavu, či mi budú doručené.
@nikaa30 ahoj a nemáš mail v spame ? .... mne prisiel tak za 2-3 tyzdne kočík a tiez som mail pisala a odpisali mi do 3och dni asi cca
@21anjelik19 nie nemám spam. A tiež si nemala tak dlhu dobu pohyb balíka?
@nikaa30 áno dlho sa s ním nič nerobilo ... a potom tak naraz cestoval hneď
Prosím tie ktoré využívate tento kociar nejaký ten piatok, ako ate spokojne s kvalitou? Odporúčate, či radšej nie? Objavili ste nejaké vady po čase, alebo funguje kočík aj po čase ako ma? Vopred ďakujem za odp.
Ano.. do tyzdna boli produkty doma 🙂