TV Relácie o vzťahoch

santiago_segura
7. jan 2023

Poznáte relácie typu svadba na prvý pohlad, mama ožeň ma, láska na chate a pod.? Čo na to hovoríte? Je zaujímavé sledovať tie situácie a rozhovory tých párikov. Nemyslím to či by ste sa zúčastnili alebo že aké sú trapné takéto relácie ale že je zaujímavé pozorovať tie reakcie a situácie. To je taká sonda do medziludských vzťahov, na akých veciach sa vedia pohádať atď.

viestta
7. jan 2023

Nie nic take nepozeram, pretoze je to od reality na stovky mil vzdialene. Pretoze "lakavy obsah" predava a producenti presne vedia co vystrihat, co nechat, kam posunut dej. Proste umelina, ktora sa hra na realitu

bloger
7. jan 2023

Keby len medziľudských vzťahov. Je to podľa mňa oveľa hlbšie. Hlavne je to bulvár a prezentácia toho nejhoršieho.

viestta
7. jan 2023

@bloger vsak jasne, kludna debata o tom ci ma niekto rad rezne z kuracej cecky alebo z bravcovej krkovicky vela divakov neprilaka. Ale ked sa z toho strhne hadka, tak to uz divaka najde. Aspon niektori ludia si radsej pozru hadku o reznoch ako dokument o chove kurciat.

bloger
7. jan 2023

Tak ale to by si sa čudovala koľko je kuchárov. S hádkami sa človek stretáva aj v bežnom živote dosť. Nie každého to láka. Samozrejme je to v prirodzenosti človeka. A televízie to vedia a ponúkajú.

morgane1975
7. jan 2023

@santiago_segura tie relacie nepozeram. Ked chcem vidiet hnoj pojdem do mastale. 🤮

santiago_segura
autor
7. jan 2023

Konkrétne o súdnej sieni a farme som počul (ale iba z klebiet) že ten dej je moderovaný. Že aj keď sú tam obyčajní ľudia nie profi herci ale vraj ich usmerňujú že teraz sa pohádajte, teraz sa zmierte, teraz si poplačte aby to bolo aj zaujímavé. Akurát pozerám tú svadbu na prvý pohlad (som si stiahol všetky časti) a tam ma zaujímajú hlavne tie konverzácie, reakcie, myslíte že aj to je podla nejakého scenára alebo ich nechajú nech sa prirodzene bavia o čom chcú?

santiago_segura
autor
7. jan 2023

@morgane1975 jeee ty si 75-ka ako moja posledná frajerka. Ktorý mesiac?

svetlonos
8. jan 2023

@santiago_segura
v svadbe na prvy pohlad prekrucaju slova manzelov, a robia zlu atmosferu. Idu podla scenara a na svadobnej ceste po prichode do hotela nemali takmer cas len pre seba. Mnohe taketo „ manzelstva“ su odsudene k zaniku. Na verejnosti maju uakaz hovorit ako sa spoznali aj co sa prave deje, crle zle. Tym padom sa jeden z partnerov citi odstrceny.
Je to cele jeden velky bordel a to uz vobec nehovorim o relaciach s detmi. Maju casto rozme diagnozy a scenar je urobeny tak, ze tym dedskam este viav do….e psychyku! Rodiny ( nizke soc vrstvy, financne znevyhodne) podpisu v zmluve ake pokuty musia zsplatit, keby predcasne bystupili 🤮 tak casto sa deti vyplodmi scenaristu psychicky tyraju dalej.
Ked bol v tej rodine jeden chlap, nejaky znamy - ofstupil od zmluvy, plakal pri opise ako sa tam chovali k detom ( chlapec s psychyckou porichou vyprovokovavali natolko, ze so hlavu buchsl do steny a podobne svinstva). Mali zakaz zastavit ho, lebo super zaber! Rad zaplatil pokiti, todine urobil nesmiernu sluzbu, ked natacanie skoncilo. Dal to na sud, prioadov sa nakopiöo a telaciu bohu vdaka zakazali produkovst i vysielat.
Dalsi bonus, pokial takuto kravinu tocia u zuvadtnenych doma - naklady minute na elektriku misi rodina uhradit sama, a nie su veru nizke. Uz len debilna vymena manzeliek - tych deti sa nikto nepyta, ci chcu byt v zelke ako cvicene opice a bysvetlovat v skole, co je u nich za cirkus. Mam kamosku, ktora ako mala bola sucastou takej zameny manzeliek. Este sj detom diltovsli crly den ako sa maju chovat. Su to egocentricki parchanti, ryzujuci na nestasti druhych, este aj verejne aby sa cely svet pozeral.
Este stale si myslis, ze reakcie tych ludi su skutocne a mozes si urobit obraz o ludoch?
Urob si ho, ale pozri najskor dokumenty od zuvadtnenych, ktory to neskor uvedu tak, ako to v skutocnosti bolo. A nie ten fake, ktory vidis v televizii.

kristiii
8. jan 2023

@santiago_segura svadbu som náhodou rada pozerala, ostatné nie, ale fakt to treba brať s nadhľadom, viacmenej ako keby pozeráš seriál. Známy bol raz súčasťou V siedmom nebi či ako sa to volá, to s Rozborilom a štáb vraj celú dobu každého korigoval čo ako a kedy povedať, čo robiť. A relácie, ktoré spomínaš, budú korigované určite oveľa viac, ak aj nie úplne.

santiago_segura
autor
8. jan 2023

Ďakujem vám. Už budem vedieť. Ja som nikdy žiadneho známeho nemal tam a nikdy som nevidel nejaké ľuďmi natočené videá kde by sa tak doznali že ako to v skutočnosti počas točenia bolo. Takže celá Farma, Zámena manželiek, Siedme nebo, Zoznamky atď. Sú ako klasický seriál. Všetko ide tak ako scenárista chce bezohladu na to či sa to tým ľuďom páči alebo nie. Takže aj hádky, plač, zmierenie, všetko je nafingované. Keď musia pri tom trpieť aj deti, tak to by mali zakázať. Ale vidíte ako vedia vytvoriť tú akože realitu kde deti dostanú darčeky a tešia, vysmiate sú, ako im televízia/sponzori uhradia kúpele atď.

santiago_segura
autor
8. jan 2023

Napríklad v prvej sérii svadby mala jedna rozprávať o svojej akože zlej minulosti, čo vyplávala napovrch keď už boli spolu, jej nastávajúci to akože nevedel stráviť. Vyzeralo to ako naozaj a možno to tak v skutočnosi ani nieje? Že je to len výplod scenáristu?

kristiii
8. jan 2023

@santiago_segura myslíš tú, čo točila porno či čo to tam bolo? Kto vie, ale ona bola 🎺 už na pohľad, tak tomu by som aj verila 😅 Inak ešte ma teraz napadol jeden príklad, čo mi spomínala bývalá kolegyňa, že jej synovec bol na kastingu do talentu, ale poslali ho do hája, lebo vraj nemá silný príbeh. Inak veľmi šikovný hudobník, len "bohužiaľ" zo slušnej rodiny. Takže asi tak.

santiago_segura
autor
8. jan 2023

Áno presne tú som mal na mysli. A teraz sa venuje bábätkám. Dobrý kontrast čo? A hento je ďalšia vec že ak človek neni nejaký podivín, ano ho tam nepustia...

santiago_segura
autor
13. jan 2023

Pamätáte si Take Me Out? To bola dobrá sranda. Práve to pozerám z archívu.