Tutuli-mutuli.sk

26stanka08
16. jan 2024

Dobrý deň,
Chcela by som sa opýtať na túto stránku či je seriózna.
Ide o to, že som si objednala 3 body, za ktoré som zaplatila niečo vyše 30€. Body došli ale nepáčila sa mi kvalita materiálu a tak som tie vecičky vracala naspät. Zasielku som posielala cez poštu 10.01., žiaľ mojou chybou som si nezakúpila aj podací lístok len som zasielku poslala prvou triedou. Dnes som stránke písala mail, keďže sa mi dodnes neozvali ani že zasielku prevzali. Zo stránky sa mi síce ozvali s odpoveďou ale len s tým že zasielku ešte neobdržali a že im mám napísať podacie číslo lenže to nemám ale mám okopirovaný reklamačný formulár a faktúru čož mi asi nestačí ako dôkaz že som tovar odoslala.
Na pošte som sa bola pýtať, tak mi len povedali že hneď na druhý deň 11.01. bola zasielka poslaná, tak určite zasielka už musela prísť obchodníkovi. Žiaľ asi som prišla aj o tovar aj o svoje peniaze.

petamich
16. jan 2024

zial je to slovo proti slovu - ak nemas dokaz, ze si zasielku podala, oni ti mozu tvrdit, ze ju nedostali 🤷‍♀️

silvia1983
16. jan 2024

No môže sa stat, že pošta zásielku stratila. Ani to nie je výnimka bohužiaľ

veronikaszabova
16. jan 2024

@26stanka08 tvoja chyba. Taketo veci sa posielaju doporucene

26stanka08
autor
23. jan 2024

Áno bola to moja chyba že som nedala podací lístok, to žiaľ viem. Tak bola som sa informovať na pošte, síce sa to bežne nerobí no dá sa zistiť či balík dorazil na adresu aj bez podacieho lístka. Pár dní nato sa mi zo stránky ozvali že im balík dorazil tak že mi vrátia peniaze tak čakám.