Trolovia(rozumej štváči) na internete dostavaju zaplatené,
za kazdy jeden svoj komentar 0,10eur.
Za 8 h.tvrdej prace .....štvania ludí ,hejtovania a negatívnych komentarov si zarobí.
Je vôbec nejaka sila,čo by zastavila takeho človaka?
A bezní,nespokojní ludia sa pridavaju k negatívnym komentarom .
Toto už asi nikto nezmení....či?
🙄🙄🙄 si troll?
To je riadna somarina.
Ale ak je to pravda, daj pracovný kontakt. Veľa matiek samoživiteliek si rado privyrobí...lepšie ako trieť biedu.
A ty si jeden z nich? Ako si na tuto blbost prisla prosim ta?
ano , máme ich aj tu , pripadne ciel je presmerovat diskusiu, vyvolat hadku aby bola nevhodna tema zmazana , smer sa ani netají že má takých ludi na forach
@ssimusska
@klarissa25
@ina2405 aj si tie matky samozivitelky takto privyrabaju, a ano, je to zial realita, vid vsetky tie fejkove profily s kvetinkami ako avatar
Tiež verím tomu, že trollovia, platení trollovia sú. Ako sa k takej práci dostať neviem, ja by som na to žalúdok nemala,aj keby mi dali viac ako 0.10e za koment. Myslím, že ich smeráci a im podobní majú cez svojich ľudí....oni majú poplatenych iných, taký troll je len omrvinka
Známa raz napísala knižku pre deti, nejak sa to nepredávalo, údajne jej vo vydavateľstve povedali že si má zaplatiť niekoho, že existujú receznisti, čo za prachy píšu pod rôznymi menami super recenzie na vtáky a iné čo sa ťažko predáva. Tvrdí že aj s trollovia sú rovnakí
autor, a prečo robí len 8 hod.
však ak potiahne 12ku, tak zarobí ešte viac... 😉
Odporúčam prečítať ten článok,všetko krásne vysvetlené
Ano, trollie farmy naozaj existuju. A ako zastavis cloveka, ktory je troll alebo toho, co sa necha nachytat trollom? Plateneho trolla nezastavis nijako. A toho, co na trolla reaguje... nuz, to je jeho vlastna blbost 🤷♀️
A tuto diskusiu zalozil troll 👍🏻 a za kazdy koment tu ma 0,10 centov 🤣
Za koment každého jedného z nás dostane 0,10 eur? Nechápem.🤷
Kurnik, a ja sem vypisujem zadarmo, ved som uz mohla mat dom splateny.😀
ale ze vobec by ma to neprekvapilo.. samozrejme pod politickymi prispevkami... je zaujimave, ze vzdy jedna a ta ista osoba odpoveda na komenty a ze ich tam je, urazlivo vysmesne....zeby sa niekto tak nudil a daval si tu namahu odpovedat naprv na 40 komentov, tak to musi byt pekne zufaly retard
Konik nie je pre nich zaujimava platforma, staci si zacat citat diskusie pod clankami v Sme, HN, Aktualitach a pod, tam ich je plno..
@mirage ale je pre nich zaujímava platforma
napr kollar ked riešil byty tak to tu bolo hallo
pre volbami sa to tu uplne prehyna
a už tu bol vyskum ohladne očkovania, a vysledky boli zverejnene a zdroj bol uvedeny modry konik
úplne ukážkovy príklad boli foto ohladne zadarmo obedov väznov a že deti musia platit, vyrojili sa diskusie + foto --- o pár mesiacov zrazu návrh že deti budu mat obedy zdarma
stači trošku sledovat témy
A kde sa dá prihlásiť??? 😎✌️
Ako sa k takej robote dá dostať?🤔 Kamoška sa pýta 🤣🤣🫣
A potom im ten nadriadeny po sichte tie prispevky zrata ? A je rovnako 10centov aj za koment s 1 vetou, aj za koment s 5 vetami ? 🙂
@fajnova škoda lebo rada by som si pozrela jeho prispevky
rozmyšlam načo by sa niekto priznaval že je niekoho trol plateny, nevieš, kludne môže byt v rámci kampane a to smer aj hlas išli pekne tvrdo, sa vydávat len za niekoho trola v rámci uškodenia
preto som chcela vediet prispevky a urobit si vlastny usudok
Však to sa vie, že trollie farmy reálne existujú. Zároveň sa vie, že Matúš Spáraj Noštek takto začínal napríklad.
Nato si ako prisla?