Ahojte,
ako ste vracali baliky z trendyol? Myslim cca tak tento mesiac, nech je to aktualne. Na miestach, co ukazuje aplikacia baliky dhl neodoberaju. Docitala som sa o alza boxoch. Fungovalo to? Treba si vraj vopred vytvorit vratenie online, ale co ak nakoniec to nepojde pri tom boxe? 😆
Ja som vracala vcera, vratenie si vygenerujes z objednavky presne na to, co chces vratit. V alzaboxe mi to islo trochu horsie naskenovat ale asi na 5ty pokus sa mi podarilo trafit spravny ciarovy kod, maju strasne rychle tie citacky
Vracala som 2x, cez alzabox... V pohode to islo...
Predpokladam, ze na stranke Trendyol, nie na stranke Alzy
@mk1111111111 nie, tak ako pise trendyol sa neda balik vratit, preto som sa aj zacala pytat na vratenie
@axixi ja som mala tiež na štítku napísané DHL a bola som to vrátiť na miesto podľa mapy (SPS) a zobrali mi to tam. Bolo to minulý mesiac, už mám aj vrátené peniaze
@totatimeka ďakujem, tak asi este vyskušam inu prevadzku sps.
@moni141 vysvetlite mi to prosim polopate, mam stitok dlh, pridem k alzaboxu a tam zacam nejake kody? V trendyol appke som nevidela nikde sposob vratenia cez alzabox.
@zuzuliak1981 ahoj, ano, stitky nechate od dhl.
Ono sa to tam nepise, ale ide to cez alza box, kedze tak ako sa pise v appke sa to neda, aspon takmer nikde, lebo maju nejake problem so zmluvou dhl na slovensku.
Takze stitok na balik, aby sa lahsie nacital som si aj urobila screen toho kodu na mobil a ked som prisla k boxu, uz iba nacitala kod a vlozila balik. Vsetko
Asi o tyzden- 2 sa mi vratili peniaze postupne za 3 baliky
@moni141 skvele, dakujem, zajtra idem skusit
Baby, neviete mi poradiť? Potrebujem vrátit topanky, ktore su v dost velkej krabici. A tu je ten problem...
Dnes som obehla 3 boxy a vzdy mi otvorilo male schranky, aby som tam tu krabicu vtrelala..aj ked som si dala otvorit vacsiu, dookola to iste 🙈🤷♀️
Ako to vyriesit? Mám spávat pri tych boxoch, aby som vystihla, kedy sa mi otvori velka schranka?
@aleskandra skuste zavolat na zakaznicku podporu alzy, mozno by vam vedeli povedat kedy bude vacsia schranka volna a kde...a skuste zistit ci sa ta krabica vobec zmesti do vacsej
@moni141 ďakujem, uz som to vyriesila, popisala som si na podpore Trendyolu 😃 a baliky sa daju vrátiť aj cez kuriera sps, zajtra mi preň rovno pride 👌💯
@aleskandra A kde ste pisali aby vam prisiel kurier?
@beika333 z trendyolu mi poslali link, kde som si objednala dopravu 🙂
@aleskandra Dakujem
Ahojte, poradíte niekto? Z Kaufland trhoviska som objednala balík, ktorý som musela reklamovať. Mám ho poslať späť cez Alza box. A tu sa strácam, kde vytlačím ten štítok, čo mám oskenovať a prilepiť na balík? Nepíšem na balík žiadnu adresu? Ďakujem za info.
@moni141 ahoj vracala som minulý mesiac, vrátila som to cez alzabox,úplne v pohode to prešlo. Lístok som si vytlačila cez tredyol