Ahojte. Máte prosím vás skúsenosť s e - shopom Trendyol ? Je to niečo ako Temu či Shein ? Hlavne mi ide o vrátenie tovaru , ak by mi nesadli šaty. Ďakujem za odpovede.
Dobry den. Objednala som si priamo cez aplikáciu trendyol ale s vrátením je problem nakoľko vám vygenerujú navratku cez DHL a napríklad v Leviciach nikde nechcú zobrat balik nakoľko mi všade tvrdia že su s tým problémy darmo ma aj DHL na stránke uvedené odberné miesta ale od DHL balíky už neakceptujú určitú dobu. Takže nemám ako inak tovar poslat naspat. Už som to riešila aj cez trendyol podporu a tí sami nevedia čo s tým robit lebo podpora je zahraničná podľa toho ako odpisovali(google translator) takže mam veci v hodnote 50 eur a nemám ich ako vrátiť
@nikadomi2345 ahoj aj aj to vyriešila nejako? Rozmýšľam nad objednávkou ale keď to nemám ako vrátiť tak to radšej nie. Nie ukazuje miesta na vrátenie alza boxy v okolí
@len_nig nevyriešili vôbec lebo keď som znova písala na podporu tak opakovali zase dookola to iste že majú zmluvne spoločnosti kde to vezmú ale reálne tam ten tovar nechcú zobrat lebo s tým majú problem a už od DHL balíky neberú. Takže mi vôbec nepomohli a da sa im pisat iba cez aplikáciu nejaký iný mailový kontakt na nich ani nie je. Možno v inom meste to preberú ale viem že u nás v Leviciach nie. Pre istotu si pozri kde máte odberné miesta cez stránku DHL a ist sa tam spytat či naozaj sa da balik poslat naspat
@len_nig cez alza box to vôbec nevies vrátiť lebo tu možnosť som mala aj ja ale nedalo sa to tam nijako uložiť načítať nic
@nikadomi2345 kamarátka bežne od nich vracia cez alzabox veci, pekne jej štítok zosníma, keď ho naskenuje z telefónu a nemala problém
Ja budem zajtra vraciat z trendyol veci pôjdem do sps tak som zvedavá či to zoberu, keď nie pôjdem do alzaboxu 😀
A tie značkové veci čo tam majú sú fake?
@monourah prosím ta napíšeš keď ti balik vyzdvihnú alebo či ti ho vôbec vyzdvihli? Ak hej skúsim aj ja este tam vziať
@nikadomi2345 ahoj, áno ráno som pozerala v noci balík vyzdvihli a už je na ceste do nemecka, teraz mi ukazuje , že je v triediacom stredisku 🙂
A to ze ci to mozem zaniest do alzaboxu si zistim na stranke dhl ci kde to pisu? Lebo tiez by som rada vratila balik, bola som prekvapena ze dorucuje to dpd a vraciam spat cez dhl.
Baby a muselo to byt v original baleni ? Alebo to mozte zabalit ako chcete ?
Ja som ho zaniesla do alzaboxu už su to dva dni a balik stále nikto nebol zobrat🙈prosím vas baby keď na alza boxe zavriete dvierka tak vám ešte niečo vyhodí na obrazovke ohľadom toho ze všetko prebehlo ok alebo akonáhle vložíte balik zavriete dvere tak sa už. Či nezobrazí na tej obrazovke… prvý krat som niečo posielala cez alza box tak neviem ako to funguje
@iva_na11 Ano na stránke dhl si das svoje mesto a vyhodí ti kde to vieš zaniest
@nikadomi2345 nie už nič.. len zavrieš schránku 🙂 mne dnes prišiel mail že balík dostali, takze týždeň to trvalo lež im to prišlo
@nikadomi2345 ja som toto iste akurát riešila, všade v LV ma otočili, že zásielku od DHL neberú. Dnes som však našla miesto s veľmi ochotným pánom, ktorý to vyriešil.
Skúste v Pereci na prvom poschodí obchod Solarmall, zoberú vám vrátenie 😉
@sasii_p Dakujem pekne dobre vediet do budúcna🙂ja som to už pred tým bola vložiť do alza boxu pri coop jednote tak Dufam ten balik aj niekto vyzdvihol lebo v trendyol aplikácii mi stále ukazuje že len vrátenie vytvorené.
@nikadomi2345
@monourah museli ste to pri vrátení zabalit do pôvodného obalu ? Či stačí hocijaký?
@simuska1808 ja som mala pôvodný obal 🙂
Aj ja ale môžete to zabaliť kludne do iného balíka ten vonkajší sacok je úplne jedno aky pošlete naspat🙂
Prosím vas a ako dlho trva kym dorucia tovar ?
konkretnu skusenost nemam ale tuto znacku siat som mala z Factcool (a aj Zalando ma myslim nieco v ponuke) a tam s vratenim nebol problem…