Ahojte
Nebol náhodou niekto v rovnakej situácii ? A
Objednala som niečo z Bonky, v novembri a začiatkom tohto mesiaca to aj prišlo na poštu (ešte treba zaplatiť 2€ za clo). Keďže som v tom čase išla do nemocky, cisársky, kojenie atď... Nestihla som v lehote určenej na vyzdvihnutie prevziať balík.
Moja otázka znie: kam sa teraz vráti balík ? Nepýtala by som sa, lebo v normálnom e-shope by to išlo späť a dalo by sa komunikovať so zákazníkom servisom ..ale v Bonky sú drbnuti, lebo na moje emaily prichádzajú automatické odpovede , úplne mimo tému 😐🙃
Čo mám robiť ?
@wonder13 ahoj, aj ja som sa takto nechala oklamať, takisto mi prišlo na poštu, ešte som doplácala 2 eurá a to mi vôbec neprišlo všetko čo som si objednala. Tak som tam písala a ze mam čakať a doteraz mi to neprišlo a taktiež vôbec nereagujú na správy. A ešte aj zo Surprisse.sk to mi pre istotu vôbec neprišlo, už ani neodpisuju. Na obidve stránky som napísala ze si žiadam vrátiť peniaze a samozrejme kašlú na to...
@wonder13 ja som si objednala v oktobri z Bonky koberec pre syna, prisiel mi az po 4 mesiacoch s tym, ze na stranke maju napisane, ze do max 40 dni pride tovar. Komunikacia mailom bola s nimi otrasna, preposielali mi hromadny mail, stale s tym istym textom. Boli Vianoce, tak som to brala, ze ok, ale prislo mi nieco strasne, co sa ani nepodoba na koberec, takze tento eshop nikdy viac. Tiez som platila 2€ clo a myslim, ze sa treba informovat na poste, kde balik skoncil..
Vsak bonky vie uz hadam kazdy ze to je čista čína
Po uplynutí lehoty sa vracia späť odosielateľovi, väčšinou sa úpenlivo čaká na deň uplynutia, aby sa mohol vypraviť, lebo sklady sú plné... Ale za pokus kontaktovať poštu nič nedáš, možno tu ešte bude
Keď strabka suprisimo už neexistuje kto mi vráti peniaze
@wonder13 no tipujem, ze späť do Ciny, odkiaľ ti bol balík zaslany (Aliexpress), ho vracať nebudú. Zrejme na nejakom centrálnom skladisku posty. Skus im zavolať.