Topfit.sk detské podložky - skúsenosti

29. nov 2021

Aké máte prosím reálne skúsenosti so skladacími podložkami z tejto stránky?

lencicanda
3. dec 2021

Dnes mi akurat dosla, mala som obavy, tak som si to dala zaslat na dobierku (kedze som uz mala aj negativne skusenosti s niektorymi strankami a tato mi prisla ako nova stranka bez recenzii) , reakcia obchodu promptna, dorucenie fakt za par dni a podlozka super!!! Takze urcite odporucam 😉

autor
3. dec 2021

@lencicanda to rada počujem 🙂 tiež som ju už objednala, tak sa teším🙂

kollerovarenata
3. feb 2022

1.2.22 som objednala podložku a dnes 3.2.22 mi ju kuriér doručil. Podložka je krásna👍😉
Stránku Topfit.sk môžem odporučiť.

kika499
3. feb 2023

@kollerovarenata ktorú konkrétne ste si objednali? Tiež rozmýšľam objednať je aj kvalitná nie je tenká?

angelous1991
3. feb 2023

Ja mám od nich len turistické nesmeky ale spokojnosť veľká kvalita taká istá ako nejaké vykričane značky ale úplne dokonala cena a rýchle dodanie . Už veľa krát som odtiaľ objednavala

kikiballa
3. feb 2023

@kika499 ja mám od nich podložku a som spokojná s kvalitou, farbami a časom doručenia. Odporúčam.

ajsha123
3. feb 2023

@kikiballa ja som tuto podložku mala, bola som spokojná, materiál aj cena. No. Naše deti mali nejaké šikovné prstiky a nápady... Zistili, ze sa do toho dá rýpať... Začalo to legom duplo, uchmatli mi príborovy nožík na oddelenie kociek... A potom nožíkom rezali podložku... Ako, načali ju, hned som to stopla, no už sa potajomky pokračovalo... Až sme mohli vyhodiť 🤷

kikiballa
3. feb 2023

@ajsha123 tie deti furt niečo vymyslia. 😁🤭 Škoda podložky.