Ahojte ženy. Potrebujem pomoc 😳. V pondelok som si objednala topánky zo stránky sizee. Ešte stále mi neboli doručené ale prišiel mi e-mail s tým, že sú už v preprave. Nejako sa mi ta stránka nezdala a tak som si pozrela na nete recenzie. Jedna horšia ako druhá 🙈. Teraz mám obavy aký tovar mi príde a rada by som zásielku zrušila a radšej objednala z inej stránky...ale neviem ako to neprevziať. Platbu som zadala na dobierku. Verím, že mi niektorá poradíte čo robiť. Ďakujem.
Myslis stranku Sizeer.sk? Ta je OK. Objednavam pravidelne
@jj298 áno, ani mne sa to nepáči a určite by som to len tak nevyužívala ako poniektorí čo som čítala že poobjednávajú z viacerých stránok a ktorá príde prvá tak iba tú prevezmú. Nie som z tých a ani som to v živote neurobila. Máte pravdu že ešte neviem čo v nutri bude a môže to byť fajn ale aj nemusí. Odrádza ma len to že v tých recenziách som najmä čítala ze majú problémy s reklamaciami. Proste neuznajú. Nechcem nekvalitný tovar a ešte sa s nimi naťahovať. Moja chyba že som recenzie nepozrela skôr ale každý sa učí a nabudúce budem vedieť.
@veronikaszabova áno myslím tu stránku. Sestra si ju tiež pochvaľuje..objednala legíny a sú ok..lenže to môže byť ohľadom veci na oblečenie. Zle recenzie boli písané konkrétne na obuv..tak neviem. Som z toho nešťastná a neviem čo robiť. Ako len tak povedať keď mi zavolajú ze to proste nechcem 🙈. Je mi to blbé. Som zodpovedná a v živote som to neurobila tak ja neviem.
Sizeer predáva ďalšie značky, nie svoje, tak ako ich kúpiš v hociktorom športovom obchode.. mám odtiaľ troje tenisky aj mame som tam kupovala, aj som vracala keď bola zlá veľkosť..a vždy všetko ok.
Neviem, príde mi to akoby už dopredu čakáš že budeš reklamovať tovar, no také veci by som ani neobjednavala keby čakám vadu
Aj my máme odtiaľ tenisky a všetko ok ;)
Normalne som objednavala malemu sandále. Ich stranka nie je podvod ani nic take, da sa aj do predajne objednať dodanie. Predávajú normalne značky ako aj ine športové obchody.
Mám odtiaľ tenisky objednala som si svoje lebo som nevedela ktorá veľkosť mi bude dobrá. jedny som vrátila oni vrátili peniaze a všetko bolo v poriadku tak by som sa vôbec nebala
Ok ženy, veľmi pekne ďakujem za vaše komenty. Ja to teda risknem, prevezmem..neviem prečo tam majú také zlé recenzie 🙄 keď ako čítam to asi také hrôzostrašné nebude. Keď nezabudnem, napíšem ako som dopadla 🤣. Ďakujem všetkým.
@blondinka95 Ja som sa zľakla len po tých recenziách. Prevezmem, snáď bude všetko ok
Neboj sa 🙂 držíme palce
No, tak ty máš sakra šťastie, že si si dala dobierku. Zásielka sa uz nedá oficiálne zrušiť, nevedia ju stopnúť (keďže je už u kuriéra, ak vôbec je). Normalne ju nepreber. Žiaden stres, na ich maily reagovať nemusíš. To je ich riziko podnikania