To sa naozaj nevieme k sebe na tejto stránke normálne chovať?

29. okt 2024

Prečo ak tu človek napíše a pýta si nejakú radu tak 80%ľudí čo tu je znesie dotyčného zo sveta pod čiernu zem bez toho, aby o ňom vedeli kto je, čo je a podobne. 🫣 Na toto funguje MK ? To fakt sa už k sebe nevieme normálne chovať ľudia? 😔

gab1sol
29. okt 2024

Je pravda, že nepoznajú, ale komentujúci reagujú len na to, čo dotyčný/dotyčná napíše. Jej obrazom sú tu v tom momente len jej slová v príspevku.

gribka1
29. okt 2024

Kedy napríklad? Lebo niekedy dajú také nejasné otázky, neuvedú konkretnejsie o čo ide a potom to môže vypáliť úplne iným smerom.

autor
29. okt 2024

@gab1sol Dobre ale aj tak. Keby si ty napísala ja neviem....hocičo tak ja osobne ťa hneď súdiť nebudem
Ani za gramatiku ani za to čo sa pýtaš..... Normálne odpíšem poradím.... To už fakt sa asi ľudia nevedia k sebe chovať. A potom to tak vyzerá ako vyzerá.......ja sa bojím do akého sveta nám to deti vyrastajú🥺

minenkak
29. okt 2024

Tak ale keď sa tehotná opýta, či môže jesť ovocie,tak si spravíš obrázok už o nej , hneď z tej otázky a keď niekto napíše,že chce ženatého kolegu či ho s tým má otravovať,tak čo si pomyslis

biba_18
29. okt 2024

@gab1sol nie každý vie všetko, nie je dôvod byť povýšenecký voči ostatným napr…

kittykat22
29. okt 2024

pretoze niekto komentuje gramatiku, tak lamentujes, do akeho sveta nam to deti vyrastaju? 😅 No, mozno vyrastaju do sveta gramotneho 😂

januska12323
29. okt 2024

Keby sa tu ľudia nepýtali kktiny reagovali by sme ináč.

biba_18
29. okt 2024

@kittykat22 hm. 1. dá sa aj inak upozorniť na chybu 2. sú medzi nami aj rôzni dys-…

biba_18
29. okt 2024

@januska12323 kto rozhodne čo je kktina?

zuzanita1609
29. okt 2024

Tak ale niekedy fakt, na blbú otázku blbá odpoveď 😁.A niekedy treba prestať byť moc vztahovačný/á a príspevky, ktoré sa nehodia, podľa autora , ignorovať. Vtipne, slušne odpalkovat a ďalej nereagovať 😉.

gab1sol
29. okt 2024

Moja prvá práca bola priamy kontakt s klientom. Spolu s mojou výchovou, ktorú mi dali moji rodičia ma to naučilo poďakovať sa ešte aj za to, že mi klient vynadal. Nikdy som nechápala ľudí, ktorí pri rozprávaní polovicu slov nahradili vulgarizmami. Každý sa vyjadruje nejako. A tu je to písané slovo bez viditeľného prejavu - kým niekto niečo napíše s úsmevom na tvári, v dobrom rozpoložení, tú istú vetu môže iný v zlej nálade vnímať úplne inak, dá tej vete iný podtón. Ale tiež platí “aká otázka, taká odpoveď.”

bloger
29. okt 2024

Máš pravdu treba vždy vidieť utrápeného človeka. Hoci aj nepíše zrovna gramaticky správne. Túži po prijatí, porozumení a toto sa žiaľ vytratilo zo spoločnosti. Potom sa to prejavuje aj v online svete.

kittykat22
29. okt 2024

@biba_18 samozrejme budeme predpokladat, ze vsetci su dys- a nemaju problem s gramotnostou 😅 To tu bolo tak 50x a podavali obhajobu v style "keby som chcela tak to napisem spravne, ale mne sa nechce" 😂

kitycat
29. okt 2024

Joj, zase hrdinny prispevok schovany pod anonymom

Vies, keby sme mohli anonymne prispievat do diskusii ako to maju na emimino, to by si asi nespala 3 noci z nazorov

gribka1
29. okt 2024

Ja to tu vidím ako pozitívum, že si každý môže slobodne povedať svoj názor. Nemusí sa každému páčiť, ale tak to má byť.

beata_k
29. okt 2024

Nie vzdy je to myslene v zlom. Ja napr. nezvyknem davat za kazdou vetou smajlika. Tak mozu vyzniet slova ( a aj podla niektorych zneju) velmi negativne. V pisanej komunikacii chyba dost podstatny detail a to je intonacia.

gribka1
29. okt 2024

No a na druhú stranu, ak budeme len pritakávať autorkami, že áno áno, tak čomu to pomôže. Je fajn vidieť to úplne z iného konca. No a kritika na gramatiku napríklad, pomôže k jej zlepšeniu. Veľké pozitívum.

sara07
29. okt 2024

ako sa do hory volá tak sa ozýva
napr tento tvoj príspevok je tiež viac negativny, utočny a to čo vytykaš zrovna robíš
a ano dá sa to napísať aj inak
každy si napíše svoj názor tak ako vie , a je na druhej strane na nom ako zareaguje, či sa zamysli alebo začne prskať
velakrát je malo ifnormacii, zle je formulované zadanie atd . 95% je v zadaní príspevku

mariska1989
29. okt 2024

Áno funguje to tak . Podaktore sa vytrepať do kože nemôžu a potom autorke ani nepomôžu len sa hádajú

minenkak
29. okt 2024

https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/kolko-stoji-vodicsky-preukaz-na-osobne-auto/

Autorka na toto čo povieš,veď to je taká blbá otázka ,že až,čo si pomyslis o takomto človeku a čo na to odpísať.Bud to poslať kade ľahšie alebo si spraviť úplnú srandu

viestta
29. okt 2024

@minenkak predbehla si ma. Ta tema je nazorny priklad na Aka otazka, taka odpoved. Prisadla som si paprce aby som tam nic nenapisala, ale na tak blbu otazku sa asi ani neda slusne odpovedat... Najslusnejsie co mi napadlo, spytat sa ci pozna Googel a aj to by sa autorke tejto temy zdalo ako neprimerane

minenkak
29. okt 2024

@viestta no a napíšeš,že ujo Google a hneď si ešte ty blbá,keď nevieš rozumnú odpoveď napísať

koniarova
29. okt 2024

@viestta aj ja som si čápala po paprčách. 😂😂Ale dala som to. 👍👍👍 Zatiaľ 😂

viestta
29. okt 2024

@minenkak @koniarova dnes dalsia chcela "Vie mi niekto poradiť nejaký dobrý detox? Na prečistenie a schudnutie. ". Ked precitala co sme jej odpovedali, tak to zaklincovala:
"...☺️ Jaaaaa veru už nechápem..... Človek si pýta nejakú radu a ľudia to otáčajú úplne iným smerom
No typický Slováci .....😂"
Nevie ani otazku polozit, ale vsetci su blbi, len ona lietadlo

janinah
29. okt 2024

Mne vadia anonymovia v neintimnych témach.Ak už niečo píšeš,tak si za tým stoj a pod svojim nickom.

koniarova
29. okt 2024

@viestta do tej témy som sa tiež bohužiaľ zapojila. 😂

timea301196
29. okt 2024

Nie nevedia 🙂

minenkak
29. okt 2024

Tak tieto témy o detoxe to je tiež výhra,najlepšie sú aj tak som tehotná??som tehotná ,môžem jesť jablko??podvádza má ,šiel na záchod s telefónom???

timea301196
29. okt 2024

@minenkak tak ľudia sú kadejaké.. ja nepochopím tie zeny co tu fotia testy s jednou čiarkou (a strašne dúfajú v zázrak)

minenkak
29. okt 2024

@timea301196 no možno niekto uvidí na tých nekvalitných fotkách niečo viac,ja to ani nepozriem lebo ja netuším kde tie čiarky niekedy vidia