Ahojte. Prosím poraďte ako pripojiť tlačiareň k wifi. Sťahovali sme sa..,nový router a neviem to opäť naštartovať 🙄🙈
@mamamasama to je VPS. Da sa napojit aj klasicky.
@nika5592 v prvom rade musis na net napojit tlačiareň. Na wifi. Na tom istom wifi potom mas pocitac, v ktorom das ovladaci panel - tlaciarne a zariadenia - pridat novu tlaciaren. Pohlada a zjavi sa ti tam.
@thirstymonk no veď práve to mi nejde. Pripojiť na wifi tlačiareň. Sťahovali sme sa a nejde mi to pripojiť na novè wifi
@nika5592 ides podla manualu?
@thirstymonk no snažím sa áno. Alebo mi to opiš polopate prosim 🙉a tak som sa snažila pripojiť cez tel aplikaciu hp smart.No nejak som stratená.
@nika5592 kukam ze tlaciaren nema display. Bezdisplayove sa standardne daju pripojit len cez vps. Cize musis mat vps tlacidlo aj na routri. Mas?
@thirstymonk áno je tam
@nika5592 potom by nemal byt problem. Musim stiahnuť a pozret manual. Len som mimo pc
Takže.
1. Podrž tlačidlo X a tlačidlo wifi
2. Malo by začať blikať zapinacie tlačidlo a modra wifi kontrolka
3. Teraz podrž len wifi tlačidlo, kým nezačne blikať
4. Potom do dvoch minút stlač tlačidlo VPS na routri. Keď wifi tlačidlo prestane blikať, maš to prepojene
@thirstymonk vďaka. Mááám to 🙈🙈
@nika5592 Super ;) Rád som pomohol
@thirstymonk vps je prva vec zo vzdy na wifinach vypinam 😁 ... je to najcastejsia diera v bezpecnosti wifin.
@egonsk hej, ale beznemu clovekovi je to tak u prdele 🤣
Je tam na to tlacidlo. Hore pod displayom