Titanic v kinách

16. jan 2023

Pôjdete do kina na Titanic znovu? Premyslam, ci stojí za to ísť znova do kina na film, ktorý som videla x-krát. Pôjdete niektorá? 😁

januska12323
16. jan 2023

Nie, videla som cez vianoce a stačí mi to na ďalších 10 rokov.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
harley1205
16. jan 2023

Ja určite ano je to remastrovaná verzia a určite tie detaily budú stáť za to

diewcatqoo
16. jan 2023

Ja som Titanic skusala pozerat niekolkokrat, ale je to na mna prilis dlhe a rozvlacne. Nikdy som to nedokazala dopozerat cele naraz. Do kina teda nepojdem, lebo by ma tam mrle zozrali 🙂

brembo
16. jan 2023

ja som to pozeral 2x. Zakaždým som si pozrel len záver,ked narazili do ladovca. Balast z mydlovej operi nemusím

liljana
16. jan 2023

Di Caprio v tej novej verzii vraj nezomrie. 🙂

ladygina
16. jan 2023

inak nechapem, preco niektore filmy potrebuju este takto obnovovat. podla mna titanich bude proste len jeden a hotovo

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lavinis
16. jan 2023

Nie, ledva som to dopozerala, raz stačilo

slovakboy
16. jan 2023

Ja by sim šiel. Mám rád ten film. Krásne ako jemu a jej záleží len na nich dvoch a aj celú tragédiu Titaniku akoby nevnímali. On charakter ona tiež a pekná. Ale teraz by to mal byt hádam iný príbeh už alebo. Titanicov bolo veľa vždy sa píše o niekom inom

simona139469
16. jan 2023

Ja určite pôjdem. Titanic som videla tak milionkrát ale v kine nikdy, a určite si to ani nenechám ujsť 😊

simona139469
16. jan 2023

@liljana odkiaľ to máš ak sa môžem spýtať? Ma zaujala táto tvoja informácia ale nikde som to nenasla😅

moonlight1210
16. jan 2023

Stara pani sa nechala pozvat na lod, aby porozpravala pribeh, ktory by inak nikoho nejak zvlast extra nezaujimal, expriatela nechala obetovat sa, neponukla sa, ze sa utopi miesto neho, zivot prezila s inym, ktory bol chudak len do poctu, lebo zila s laskou k tomu prvemu v srdci vzdy na prvom mieste a nakoniec to, co slubila pomoct najst, svihne za romantickych spomienok do oceanu.

Presne druh filmu, pri akych posielam deti postavit pohar pod TV, nech nam med netecie po dlazke.

Lebo odhliadnuc od zaujimavo stvarnenej tragedie lodi a jej pasazierov, ten ustredny pribeh bol inteligencne na urovni Twilightu. Keby ho odtial vystrihli, bol by to ovela zaujimavejsi film. Vedlajsie postavy mali nabeh byt plnokrvnejsie, nez vyumelkovana ustredna dvojica.

simona139469
16. jan 2023

@moonlight1210 ja viem že aj negatívna recenzia je recenzia a každý ma nárok na názor, ale koľkokrát si videla titanic a twilight?
Samozrejme záleží aj od očakávaní ale čo je na tých filmoch zle? ( prepáč, ale ako skalnú fanúšičku zrovna filmov ktoré si spomenula ma neteší tvoj názor 😅)

moonlight1210
16. jan 2023

@simona139469 oboje niekolkokrat (tw dokonca vsetky diely), ked ma prehlasovali.

sandra151
17. jan 2023

Ja som akurát naposledy nahlas premýšľala a hovorila manželovi že v kine musí byť uplne iný ten zážitok z tohto filmu. A asi pôjdem.

martin0703
18. jan 2023

Pre tých, ktorí neporozumeli, čo je to remastered verzia:

Nejedná sa o žiadnu prerabku filmu čo sa týka príbehu. Film bol iba prerobený do 4K kvality a bude sa premietať v 3D. V 3D verzii bol už premietaný v roku 2012, kedy bolo sté výročie potopenia lode.

autor
18. jan 2023

@martin0703 a bola si na tom? Že či to stojí za to 🤔 Film poznám naspäť a sú isté pasáže, ktoré ma aj nudia a zdajú sa mi veľmi dlhé. Ale tak uvažujem, či by to bol zážitok vidieť v 3D.

martin0703
18. jan 2023

V tom 2012 som bol na 3D verzii a bol to super zážitok. Pôjdem aj tentokrát nakolko 4K kvalita s rýchlym snímaním spolu s 3D je zase niekde úplne inde. Určite odporúčam ísť na ten film aj keď ho už všetci dobre poznáme. Kino je proste kino nie len kvôli vizuálnemu zážitku ale aj kvôli audiu a celkovej atmosfére v kine.

autor
13. feb 2023

No ako kocky, boli ste? 😃

martin0703
18. feb 2023

Jasné 🙂 neľutujem ani cent za ten film. V 3D to je navyše veľmi super.

slovakboy
18. feb 2023

@januska12323 ja cukor rád

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martin0703
19. feb 2023

Jediné, čo mi vadilo, bol sem tam neštátny preklad. V jednom momente sa stalo, že slovo rudder (kormidlo) preložili ako vrtuľa 😂 a ešte zopár prešľapov osoby, ktorá film prekladala.

oblecenie99
3. mar 2023

Ja som nechcela, aj keď toto je moja taká srdcovka, ale skôr z nostalgie, už som na ten film roky nemala nervy a čas 😅 Mňa v detstve zaujali najmä tie zábery z vraku na začiatku, koncom 90 tych rokov to bol predsa len zážitok, jasné, že teraz to už tak neohúri.. Čiže mňa viac bavila loď ako taká, než ten príbeh k tomu, doteraz sa zaujímam o tému zaocenske parníky, mňa fascinujú 🙂 Zvláštne, že práve tá tragédia prevzala "popularitu" v povedomí lodi, neskôr tragédia Britanicu, pritom tu bola skoro navlas rovnaká sesterská loď - Olympic, ktorá ako jediná z triedy Olympic spoločnosti White star line bola aj naozaj úspešnou a dlho slúžiaciou loďou, ale zostala v úzadí a v tieni sestier. No už zase odbočujem 🤦😃 čiže hovoríte, že sa na film oplatí ísť? 🤔

yoxinka
10. apr 2023

Ja som síce v kine nebola, ale pozrela som si Titanic tento týždeň a v 3D to musí byť totálna PECKA!!! Treba sa trošku pozrieť na ten film z inej inej perspektívy. Pokiaľ to človek vníma ako romantický film, je to miestami na nevydržanie 🤣. Ale keď sa na to pozriete ako na film katastrofický a uvedomíte si, aké detaily sa snažil Cameron zreprodukovať, je to brutálne. Loď je nádherná! Kostýmy sú nádherné! Hudba je fantastická! Ten film je začiatok dvoch brutálnych hereckých kariér a jedného nádherného priateľstva. A pokiaľ tú romantiku medzi Jackom a Rose nedávate, pozrite film Revolutionary Road. Leo a Kate sú tam o 10 rokov starší, film je ich hereckým koncertom (Kate za úlohu tomto filme dostala Zlatý glóbus, Leo však za ňou nijako nezaostáva) a rozhodne to nie je presladená romantika! 😉