Ahojte, aké počúvate podcasty? Ja momentálne odporúčam Kriminálne spisy, Profil zločinu a Tri neznáme. Dajte nejaké vaše obľúbené 😊
Obcas si zapnem biskupa halka. Je fakt dobry
Lužifčák ♥
Ja počúvam luzifcak, 20 tisíc míľ pod humorom, jau PS: to bolelo, buca talks, sexuálna výchova, na gauči s nasklee, rozhovory zkh, dobré ráno, chod do, Vražedné psyche, doktor má Filipa, Očami farmácie, Inteligentné investovanie, Boris a brambor, svetlo uprostred tunela, bez receptu, fashion session, bez modrín, ľudskosť, menzes, #domovotomnezavolam, medzi nami, Sabo sebou, lava podcast
@111linda aj ja odporúčam doktor má filipa. Zaujímavé, zábavné, s nadhľadom a hlavne názory na pacientov z pohľadu lekárov. Niektorým čo sa stále len sťažujú to môže dosť otvoriť oči a ľudia môžu vidieť pozadie toho čo často nevidia 🙂
Vrazedne psyche, doktor ma filipa, jau ps to bolelo
Ja pocuvam vrazedne psyche, kriminalne spisy a teraz som zacala s ceskym podcastom Krimi přibiěhy. Vyhladala som si na nete aj Algor mortis, tiez cesky, ale to som zatial nestihla popocuvat
@111linda ešte odporúčam opravdové zločiny ale nie je to každého štýl keďže je to o skutočných vraždách z celého sveta a dosť obrazne popísané
@kkovacovak toto znie parádne tie opravdové zločiny ☝️🤔 budem sa potom isto báť 🙈🙈
Za mna doktor ma filipa a Vrazedne psyché 😊
Vedator 🤓 a skoro vsetky vyssie spomenute 😂
baby , tie kriminalne spisy. Pocuvala som to cez expres radio a vzdy mi vyplo a akoby sa nevedelo nacitat. Ani na wifi ani cez data. Je chyba u mna?? Ci blbne to viacerým
Dievčatá kde nájdem prosím nejaké psychologické podcasty? ďakujem.
@111linda ja počúvam Kriminálne SK prípady
Marakua a travelistan su moje top
Doktor má Filipa.. pre mňa top top top aj keď nie som zdravotník..