Tipy na slovenské, anglické a španielske podcasty

savanna
29. máj 2021

Ake podcasty pocuvate? Mozu byt slovenske, anglicke alebo spanielske, zaujima ma napr. cestovanie, psychologia, zivotne pribehy, mininalizmus.
Ja pocuvam napr. Dennik N, El Washington post, Hillary Clinton You and me both.

lucik194
29. máj 2021

@savanna slovenske dejepis inak

lucik194
29. máj 2021

spanielsky najoblubenejsi hoy hablamos

miriam_s
29. máj 2021

@savanna rada mám Doktor má Filipa, veľa veci sa človek dozvie z medicíny, je to pre bežných ľudí nie odborný podcast, je aj dosť vtipný, taká naucna oddychovka...

kkovacovak
29. máj 2021

@savanna aj ja odporúčam doktor má filipa. Je to aj pre tých, ktorých medicína nezaujíma keďže je to podané zábavnou formou 🙂

pinaofina
29. máj 2021

@savanna ja som dnes po počúvaní Doktor má Filipa (tiež odporúčam) počula reklamu na Tripito a tak som si pustila kúsok prvej časti. Je to cestovateľský podcast a za 15 min som sa dozvedela o Bajkale kopec vtipných aj zaujímavých vecí 🙂 teším sa, keď budem mať čas počúvať ďalej

savanna
autor
29. máj 2021

@lucik194 dakujem, dejepis ma nikdy nebavil, ale to hoy hablamos urcite mrknem ;)

shellmycka1
29. máj 2021

@savanna ja odporúčam Doktor ma Filipa ( nemocnicne prostredie) Chod do.. ( cestovanie). Pocuvam aj kriminalne podcasty- Kriminalne spisy, Vražedné psyche, Profil zlocinu.

anitka_4
29. máj 2021

Ja počúvam tieto: Dobre ráno, Rozhovory ZKH, Doktor ma Filipa, Vražedné psyche, Luzifcak, Jau PS: To bolelo, Ľudskosť, Sexualna výchova, Menzes, Lava podcast, Buca talks, Fashion session, Boris a Brambor, Bez receptu podcast, Inteligentné investovanie

monka105
29. máj 2021

No ja počúvam Rozhovory ZKH, Na telo plus, Braňa Závodského, Sabo Sebou, Profil zločinu, Kriminálne spisy, Historie českého zločinu, Doktor má Filipa, V redakcii, CFT podcast 🙂

zuzlaka
29. máj 2021

@monka105 sabo sebou som si aj ja veľmi obľúbila 🙂

natushik153
19. nov 2022

@savanna nevyhorení