Ake podcasty pocuvate? Mozu byt slovenske, anglicke alebo spanielske, zaujima ma napr. cestovanie, psychologia, zivotne pribehy, mininalizmus.
Ja pocuvam napr. Dennik N, El Washington post, Hillary Clinton You and me both.
spanielsky najoblubenejsi hoy hablamos
@savanna aj ja odporúčam doktor má filipa. Je to aj pre tých, ktorých medicína nezaujíma keďže je to podané zábavnou formou 🙂
@savanna ja som dnes po počúvaní Doktor má Filipa (tiež odporúčam) počula reklamu na Tripito a tak som si pustila kúsok prvej časti. Je to cestovateľský podcast a za 15 min som sa dozvedela o Bajkale kopec vtipných aj zaujímavých vecí 🙂 teším sa, keď budem mať čas počúvať ďalej
@savanna ja odporúčam Doktor ma Filipa ( nemocnicne prostredie) Chod do.. ( cestovanie). Pocuvam aj kriminalne podcasty- Kriminalne spisy, Vražedné psyche, Profil zlocinu.
Ja počúvam tieto: Dobre ráno, Rozhovory ZKH, Doktor ma Filipa, Vražedné psyche, Luzifcak, Jau PS: To bolelo, Ľudskosť, Sexualna výchova, Menzes, Lava podcast, Buca talks, Fashion session, Boris a Brambor, Bez receptu podcast, Inteligentné investovanie
No ja počúvam Rozhovory ZKH, Na telo plus, Braňa Závodského, Sabo Sebou, Profil zločinu, Kriminálne spisy, Historie českého zločinu, Doktor má Filipa, V redakcii, CFT podcast 🙂
@savanna nevyhorení
@savanna slovenske dejepis inak