Ahojte,
Vedeli by ste mi prosim poradit dobry zensky roman, z tych co na obalkach su polonahi chlapi a zeny sporo odete. Chcela by som to ako darcek pre manzela, taka menšia recesia. Sama som take citavala, no iba jeden bol vazne dobry, ze sa lytka zapalovali 😅 v kníhkupectve je vela po cesky co trosku odradza. A tie slovenské vyzeraju tak "lightovo" ze si max daju pusu na konci knihy 🙂
Kludne aj odkupim.
Vdaka!
@mary32 Ahoj ,ja ti viem poradiť knihu teda má 3 diely a je úplne pecka je to presne to čo asi očakávaš 😁volá sa ,,Tento muž “ oplati sa aspoň si prečítaj obsah
@mary32 ak chceš môžem ti tu prvú knihu poslať v pdfku a môžeš si z nej prečítať aj tie scény či ťa to bude baviť 😊
@natalinatali môžem ťa poprosiť poslala by si aj mne v pdf.? nemám čo čítať a nejde mi sťahovať v pdf z ulozto😉mámo nový notebook a stále i vypisuje že niečo treba doištalovať
Tiez odporucam knihu Tento muz 👍
@mogaa Ahoj jasné pošlem 😊chceš všetky 3 časti ?
jasne ak sa dá tak ano😍poslala som ti mail do IP
@natalinatali ahoj mohla by si poslat aj mne prosim ta?
@rebekinamama Ahoj ,jasné pošleš mail alebo chceš do správy ? 😊
https://www.martinus.sk/?uItem=274262#description ...3 časti, 3 série, či ako to, vraj je to dobré, chcem to nájsť a čítať. 😀
@natalinatali poslem ti do ip mail.dakujem😊
Zeny, ved napiste aj tu nazvy knih. Nech sa inspirujem 🙂
@natalinatali aj mne pošleš?
@goodidea ahoj ,jasné napíšeš si e-mail ? 😊
@natalinatali pošleš pls aj mne? Ďakujem
@natalinatali mohla by som aj ja poprosiť, ďakujem veľmi pekne
@mary32 noci s cudzincom, dotyky vášne sú to slovenské autorky, a zahraničné mam gabrielovo inferno a gabrielov očiste tieto sa mi páčia. Keď do čítam gabrielov očistec idem sa vrhnúť na tretí diel gabrielov raj. Skúste sa pozrieť na Martinus. Sk tam určite tiež nájdete. Ja si knižku vyberám podľa toho mini obsahu na zadnej strane. Ak má záujme kupujem ak nie tak hľadám ďalej. Môj priateľ má knihu multiorgasmicky muž teda neviem o com to je nečítala som ju dostal ju od kamaráta.
Aj jaa by som si poprosila vsetky tri k nihy na mail... Prosiiim
Sherilyn Kennyonova ma celkom pikantne knihy. Len je tam fantasy tema. A daju sa knihy stiahnut na ulozto po slovensky.
@mary32 ja som citala napr. Alfa (ma to dokopy 3 casti) to sa mi celkom pacilo, neviem ci tam dost pikantnosti ako by si chcela 😂
@natalinatali prosim prosim posles aj mne?
@natalinatali ak mozem poprosit aj mne poslite knizku dakujeeeem 🙂
@tatiana1329
@baska1303 baby napíšte mi prosím rovno e-mail sem ,alebo do správy ,lebo ja už mám v tom zmätok potom neviem či som poslala všetkým 😂potom dajte vedieť či sa vám knihy páčili potom autorka má ešte ďalšiu sériu niečo podobné 😊
@natalinatali martina.keckesova@gmail.com
Dakujem. 😊
@natalinatali dakujem prislo 🙂 prva cast je Tento muz. Druha je ktora? Priznanie tohto muza?
@tatiana1329 nie to je posledná 😊Pod týmto mužom je 2
@natalinatali dobre dakujem 🙂
Ved si skus hodit do googla eroticke poviedky alebo eroticky roman a objednaj z knihkupectva, urcite najdrs😉