Timestore.sk - skúsenosti

antonia15
15. júl 2022

Ahojte,
Prosím Vás máte skúsenosť so stránkou timestore.sk? Sú to originály alebo faky?
Ďakujem 🙂

naomielina
15. júl 2022

Ja s nimi nemám dobrú skúsenosť. A mám pocit že predávajú fake veci aj keď oni budú tvrdiť opak. Objednávala som MK hodinky a prišli mi v náramku kamienky hala bála poukladane. Tak som ich reklamovala a žiadala o poriadne prekontrolovanie pred odoslaním. No poslali znova s kamienkami rozhadzanymi. Volala som tam a sam sa mi pan priznal že on ich kontroloval a videl ze kamienky nie sú na 100% ale aj tak ich poslal. Peniaze mi nakoniec vrátili ale prišla som o 2x poštovné pretože som ich posielala na reklamáciu 2x. Mám od MK rôzne veci ale toto není ich kvalita....objednala som rovnaké z inej stránky a prišli 👌. Ja osobne už nikdy viac nič od nich!

antonia15
autor
15. júl 2022

@naomielina ďakujem pekne za odpoveď...presne MK hodinky som chcela od nich ale sa mi nezdala tá cena, a to už jedny doma mám ...

luczach
15. júl 2022

@antonia15 Ja mam hodinky od nich 2ks Guess a uz 4 roky idu. Som maximalne spokojna a su original. Manzel ma 4ks Festiny a tiez spokojny.

polovnicka92
15. júl 2022

Ja som obj.súpravy aj tricka a spokojnost 🙂

tomsta003
15. júl 2022

@antonia15 ja mam 2 hodinky od nich MK a som spokojná

antonia15
autor
16. júl 2022

Ďakujem pekne za skúsenosti...radšej neobjednám, ozvalo sa mi viacero žien s negatívnou skúsenosťou práve na značku MK