Ahoj, neviete prosím niekto, ako zapnúť alebo nejak nastaviť to, aby mi slnko z vonka prechádzalo aj do domu skrz okná? Posielam fotku, čo myslím tým slnkom, (btw ten lúč slnka je na posteli).
@lucijalucy aj keď okná otáčam, stále nič? a v nastaveniach nemám nič také.
@zdrsjsjiwwi pardon, otaznik tam byt nemal
@lucijalucy a aj keď dám na pozemok strom, tak nikdr žiadny tieň, úplne 0 bodov
Nie je náhodou noc? 😄 Nejaké tmavé mi to príde..
@lucijalucy nieje, len ťažko sa to fotí.
Choď do nastavení a daj nastavenia grafiky a odfoť mi to, idem to aj ja pozrieť na Pc.
@lucijalucy objekty, simikov atď musím mať na nizkom, pretože inak mi to seká, pritom mam vykonný pc. ale moc vam ďakujem za ochotu.
@lucijalucy tak teda ako?😅
Prišla nám návšteva 😅🤦🏻♀️
@lucijalucy aha pardon nevedela som
Myslím že to bude práve v tých nastaveniach skús si to dať všetko aspoň na medium. Nemôžeš čakať super realisticku grafiku keď máš všetko na najnižších nastaveniach.
@vaneesa už som to dala na vysoké a aj tak žiadny tieň proste nič
@zdrsjsjiwwi tak to bude potom problém asi len v grafickej karte.. Aj keď máš všetko na maximum tvoja karta to nedokáže spracovať
@vaneesa škoda :( pritom pc je dobrý, v oprave hovorili že sims je preňho ako stvoreny
@zdrsjsjiwwi a keď si si dala tie nastavenia vyššie tak tieň stromov ti už ukazuje?
@vaneesa stále nič.
@zdrsjsjiwwi hm.. tak bude to asi tá grafická karta 😕
@vaneesa asi :(
inak mám počítač dell. dostala som ho na vianoce 2018, vtedy stál nejak 600€ ale neviem presný názov a číslo
@zdrsjsjiwwi mne to išlo automaticky
@gugugaga123 uz to mam opravene👍🏼
@zdrsjsjiwwi skús dat grafiku na najvyššie ako to ide
@goblinko1 už to mám
Treba skúsiť to okno otočiť na druhú stranu. Vyskúšať nasmerovať dnu a von. Ak nepomôže, v nastaveniach by mala byť možnosť niečo ako zapnutie tieňov alebo podobne.