Ahojte, prvýkrát som skúsila túto službu, dnes mi mali doviesť tovar a nič. Nikto neprišiel, žiaden mail ani sms. Je to u nich normálne?
@sima1415 ahoj ani mne sa to nikdy nestalo a vzdy som spokojna Ked nestihaju prist v danu hodinu volaju vzdy.
Dala si dorucenie domov?
Nedala si omylom len vyzdvihnut nakup?
@vieronika14 určite doručenie domov , všetko som kontrolovala 🙈
Mne aj volali casto ze ci môžu prísť skôr aj o 2 hodky , a to som vždy vyberala termín aby bol najlacnejší, tiež sa mi nikdy nič také nestalo ze by neprišli
Objednavam stale a toto sa mi este nestalo veru
Raz som sa oklamala a dala na vyzdvihnutie a cakala som kde su😄 alr ak ste vsetko skontrolovali tak neviem.
Skusila by som tam zavolat,ze kde je problem
Už niekoľko rokov objednávam, ale toto sa ešte nestalo. Prekontroluj si dátum, či nemáš iný dátum.
niekde si musela urobiť chybu, objednávam roky, ale toto sa mi nestalo nikdy
Objednávam tam raz za týždeň od začatku služby asi 12 rokov, nikdy neboli žiadne problémy s doručením
Tiež si myslím, že si niekde musela urobiť chybu. Potvrdzovací email došiel ? Alebo si nedala zlý deň (ja som sa raz pomýlila o deň. Čakám ráno kuriéra, nikto nikde a keď som chcela už volať na info, že čo to je, všimla som si zlý dátum 🤦)
Inak dievčatá, dá sa niekde (cez appku) napísať poznámka?
Napr chcem, či by mi nenakrájali chlieb. Cez fresh sa to dá, ale cez Tesco som nenašla zatiaľ.
Mail prišiel ale iba že je potvrdená objednávka v systéme mám že bola objednávka zrušená ale žiaden mail ani sms nič že prečo to urobili , na infolinku som sa nedovolala, údaje všetky som tam mala aj dátum 🫣 dala som to znova na zajtra tak uvidíme
Už na to prišli, tovar čo som objednala nemali aj napriek tomu že im v systéme svietil že je dostupný...no mohli dať aspoň vedieť 🫣
@sima1415 ..mne dnes mali doručiť a neprišli objednávam pravidelne
Este sa mi nestalo. Mas dobre uvedene telefonne cislo?