Temu: Shop like a Billionaire

13. nov 2023

Ahojte, objednaval niekto cez tento net uz?? Je to doveryhodne?? Ako dlho trvalo nez vam tovar prisiel? Dakujem za info

lupienokruze
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dadka128
13. nov 2023

Ja objednavam a som spokojná

mima1608
13. nov 2023

Objednávam pravidelne. Vždy všetko prišlo v poriadku a do 14 dní. V priemere to trvá tak 10 dní obvykle. Je to vlastne to isté, čo Shein ☺️

syslik81
13. nov 2023

raz som malej objednala korcule ..s kodom na 50% zlavu kt naozaj fungoval prislo do 2 tyzdnov .. druhy x som objednavala teraz na vianoce veci pre malu co si vybrala a do tyzdna tu boli -vsetko v poriadku .. platila som cez paypal ak by nahodou daco ale ziaden problem nebol ..

mima1608
13. nov 2023

@syslik81 tie kódy fungujú 🤗 ja som raz dostala 99% zľavu, ani neviem ako, ale mám šľapky za euro od nich a sú úžasné 😂

syslik81
13. nov 2023

@mima1608 hej ale na druhy nakup uz nefungoval ziaden :D ani ked som zalozila novy ucet

mima1608
14. nov 2023

@syslik81 ja som založila mužovi na jeho mobile a fungoval zas 😀 a potom si zas svokra založila. Musí to byť iný mobil aj, nie len iný účet.

syslik81
14. nov 2023

@mima1608 hej skusala som iny email meno a telefon aj pc kedze som mala vyssiu objednavku,.ale tak nevadi uz je objednane ..na prkotiny su aj cinania dobry

mima1608
14. nov 2023

@syslik81 teraz dávajú tých 100 eur na nákupy. Napríklad nad 40 eur objednávku dajú 10 eur dole. A vzalo mi ten kupón 😳 akurát vianočné ozdoby od nich objednávam. Svokra objednala minulý týždeň tých škriatkov všelijakých a akurát mi to krvný tlak dvihlo, lebo stáli 5 eur. Ja som tu na SK takých kúpila za 30 😓

stanulienkat
14. nov 2023

Baby, a to nie je nieco ako Aliexpress?

mima1608
14. nov 2023

@stanulienkat áno, akurát s tým rozdielom, že na to nečakaš pol roka, ale príde do 2 týždňov 😁

syslik81
14. nov 2023

@mima1608 ja som v jeden den objednala z ali a aj z temu a prislo to naeaz... nie na vsetko z ali sa dlho caka..akurat teda musim platit tax a niekedy postu

lunademonica
14. nov 2023

@mima1608 a da sa nakupit aj inak ako cez apku? Mne sa nedalo cez web, furt mi tonpodhadzo alo aplikaciu, ktoru nechcem v telefone :/

timqo
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lunademonica
25. nov 2023

@timqo dakujem, vyskusam 🙂

monika_63
25. feb 2024

Baby objednavali ste aj oblecenie pre deti? Jedno sa mi velmi paci, ze by som skusila, velkosti sedia, ci treba o cislo vacsie?

marshmellka0
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
belle_vie
18. mar 2024

Baby fakt? Veci pre deti?
To ziadnej nevadi, v akych podmienkach sa tie cetky vyrabaju? Ze nemusia splnat europske standardy ( kedze to nie je eu predajca)? Ze ich vyrabaju deti, ktlre pracuju 16 h denne? Ze ti ludia nemaju ziadne ochranne pomocky a lepidla a ine chemikalie nanasaju rucne? Lebo ked kupujem tricko za 2 eura, co cestuje pol sveta, tak si fakt nechcem predstavit mzdu tych ludi a kvalitu komponentov, latok....

Nevadi, ze sa tie veci po 2 praniach rozpadnu? A mozno kupite lacno, ale musite kupovat 4 x tolko? Ze tato planeta ma obrovsky problem s odpadom?

Vazne radsej v....d...