Ahojte, objednaval niekto cez tento net uz?? Je to doveryhodne?? Ako dlho trvalo nez vam tovar prisiel? Dakujem za info
Ja objednavam a som spokojná
Objednávam pravidelne. Vždy všetko prišlo v poriadku a do 14 dní. V priemere to trvá tak 10 dní obvykle. Je to vlastne to isté, čo Shein ☺️
raz som malej objednala korcule ..s kodom na 50% zlavu kt naozaj fungoval prislo do 2 tyzdnov .. druhy x som objednavala teraz na vianoce veci pre malu co si vybrala a do tyzdna tu boli -vsetko v poriadku .. platila som cez paypal ak by nahodou daco ale ziaden problem nebol ..
@syslik81 teraz dávajú tých 100 eur na nákupy. Napríklad nad 40 eur objednávku dajú 10 eur dole. A vzalo mi ten kupón 😳 akurát vianočné ozdoby od nich objednávam. Svokra objednala minulý týždeň tých škriatkov všelijakých a akurát mi to krvný tlak dvihlo, lebo stáli 5 eur. Ja som tu na SK takých kúpila za 30 😓
Baby, a to nie je nieco ako Aliexpress?
@stanulienkat áno, akurát s tým rozdielom, že na to nečakaš pol roka, ale príde do 2 týždňov 😁
@mima1608 a da sa nakupit aj inak ako cez apku? Mne sa nedalo cez web, furt mi tonpodhadzo alo aplikaciu, ktoru nechcem v telefone :/
@timqo dakujem, vyskusam 🙂
Baby objednavali ste aj oblecenie pre deti? Jedno sa mi velmi paci, ze by som skusila, velkosti sedia, ci treba o cislo vacsie?
Baby fakt? Veci pre deti?
To ziadnej nevadi, v akych podmienkach sa tie cetky vyrabaju? Ze nemusia splnat europske standardy ( kedze to nie je eu predajca)? Ze ich vyrabaju deti, ktlre pracuju 16 h denne? Ze ti ludia nemaju ziadne ochranne pomocky a lepidla a ine chemikalie nanasaju rucne? Lebo ked kupujem tricko za 2 eura, co cestuje pol sveta, tak si fakt nechcem predstavit mzdu tych ludi a kvalitu komponentov, latok....
Nevadi, ze sa tie veci po 2 praniach rozpadnu? A mozno kupite lacno, ale musite kupovat 4 x tolko? Ze tato planeta ma obrovsky problem s odpadom?
Vazne radsej v....d...