Temu online obchod

22. okt 2023

Objednavali ste si odtial? Vsade mi skace reklama na to ako lacne veci su tam. Su tam dobre veci alebo je to len dalsi cinsky prepadak?

babovka2321
22. okt 2023

Samozrejme, je to dalsi aliexpress. Co ine za tie ceny by si chcela? 🙂

veronikaszabova
22. okt 2023

Je to to iste ako Ali, ale pride ti to ovela skorej - priblizne 10dni

autor
22. okt 2023

@babovka2321 ja viem samozrejme, len či sa tam najdu aj dobre veci napriklad, alebo čo by sa oplatilo kupit a čo určite nie

reddflowerlife
22. okt 2023

@veronikaszabova
@babovka2321 Ahojte a je to bezpecne? Nesnazia sa nieco stiahnut naviac z karty?
Chodi vam to postou ci kurierom?

babovka2321
22. okt 2023

Tak dobre veci, my napriklad nahradne hlavice na sonicke kefky, nahradne diely k vysavacu a podobne srandy objednavame vzdy len z takychto obchodov. Aj detske pancuchy z aliexpressu su najlepsie zo vsetkych, co som doma mala. Vsade su aj dobre veci aj uplne smejdy.

katkaa01
22. okt 2023

Ja som si z temu objednala také blbosticky na skúšku.Dorucil mi to kurier do 2 týždňoch priamo domov.

syslik81
22. okt 2023

ja som na skusku objednala malej korcule.. po 90 som ich nikde nenasla .. v podstate aj tam boli za tu cenu ale mala som kod na 50% zlavu a naozaj to fungovalo i prislo ..a korcule su ok .. uz ich ma 2 mesiac a stale funguju

bessie12
22. okt 2023

Sú tam dobre veci. Musíš si citat recenzie ľudí. Je to nieco take ako Shein. Už som odtiaľ objednávala a som spokojná so všetkým. Je tu aj skupina, tak kto chce sa môže tam pridať. Je ľahko vyhladateľná, aj keď je súkromná.
@reddflowerlife nesnažia sa stiahnuť € z účtu. Vzdy platím len online kartou a údaje zadavam vždy nanovo. Nemám uloženú kartu. Vzdy stiahnu len toľko, koľko musím zaplatiť. Balíky ti môže prísť bud poštou alebo kuriérom. Pod každým produktom máš napísané kedy približne dostaneš balik a aké spoločnosti ti ho môžu doručiť.

veronikaszabova
22. okt 2023

@reddflowerlife nie, nic nestahuju naviac

kacena2022
22. okt 2023

Žienky a dá sa platba zaplatiť aj vtedy keď tovar donesie domov kuriér?Alebo to strhávajú dopredu z karty?Nechcem zadať údaje z karty,lepšie by bolo pre mňa platiť s kartou kurierovi.

bessie12
22. okt 2023

@kacena2022 nie. Jedine platba vopred.

bessie12
22. okt 2023

https://www.modrykonik.sk/group/12799/ spomenuta skupina. Kto chce, nech sa prida.

kacena2022
22. okt 2023

@bessie12 Škoda,majú tam celkom lacné veci,no bojím sa zadať údaje svojej karty nech strhávajú.

bessie12
22. okt 2023

@kacena2022 nestrhavaju. Nedaj ulozit svoje udaje z karty. Objednavam pravidelne ako z Temu, tak aj z Shein a este sa mi nestalo, ze by stiahli viac penazi.

syslik81
22. okt 2023

ja som platila cez paypal .. mas rozne moznosti platby ...

timqo
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mariaxx01
22. feb 2024

@katkaa01 a ako ste platili kartou?

marshmellka0
Odpoveď bola odstránená
Zobraz