Temu obchod - skúsenosti

2. jan 2025

Ahojte nakupujete z Temu obchodu? Ake mate recenzie skusenosti?

zmrzlinka2021
2. jan 2025

Odporucam Natalia Pazicka

A nie, nenakupujem tento odpad

autor
2. jan 2025

@zmrzlinka2021 kto je natalia? Preco odpad vsetko co predavaju cinanci je z temu

zmrzlinka2021
2. jan 2025

To co kupujes na slovensku, ma urcity dozor a musi splnat kriteria EU. To co si kupis sama cez taketo pochybne stranky, pride ti priamo z ciny bez akehokolvek testoavnia. Cize ak ti nevadi pripadna rakovina, ak ti nevadi podpora otroctva, aj otroctva deti, tak si to kupuj.

stanulienkat
2. jan 2025

Mas tu 1000 tem okolo Temu.

sara07
2. jan 2025

nie nenakupujem , je to bez testov , bez ničoho ,

zuzkaa1991
2. jan 2025

Oblečenie nic moc vyskúšala som 2krat a viackrát neobjednam....ale take blbosti ako dekoracie koberce zavesy ;) v pohode ale viac menej je to odpad väčšina skonci v kosi😇u mna....takze som prestala objednávať z temu len fakt maličkosti co mi nebude vadit ze ich vyhodim ;)

doriiis
2. jan 2025

Milión diskusii na túto tému,stále dookola sa opakujúce názory.🙄
Áno,objednávam z Temu pravidelne.Ano,aj oblečenie.Mam odtiaľ legíny na doma a 1 tričko.Bezne veci do domácnosti,ktoré na Slovensku nezoženies a určite nie za takú cenu.Vzdy všetko prišlo v pohode.

kristiii
2. jan 2025

@zuzkaa1991 a nie je minimálne rovnako tak zlé, že tie veci vyhadzuješ a vytváraš odpad, miesto toho, aby si ich vrátila (čo je úplne jednoduché), prípadne posunula ďalej?

zuzkaa1991
2. jan 2025

@kristiii co mam vrátiť?oblecenie?odpad nevytváram mame v dome možnosti ako spotrebovať aj take veci ;) takze vyhodenie ako do koša som nemyslela ;)

janka54321
2. jan 2025

Objednávam a odporúčam. ..a drísty čina šmejd, reči o tom, ako sú ľudia zotrocavani a podobne neriešim ....koľko tovaru konci odtiaľ u nás normálne v obchodoch a také, že vybielila účet sa mne za rok aj pol nestalo ani raz...jedno jediné euro nebolo stiahnuté navyše . Kľudne objednaj

misienka123
2. jan 2025

Objednávala som 2x,veci do domácnosti,ozdoby do vlasov, manželovi nejake hobby náradie....Nevidim v tom nič zlé,alebo rozdiel v kvalite keď to kúpiš od číňanov, ale cenovo sa to vyplatí..

petronelag
2. jan 2025

Ja z tadiaľ neobjednávam, lebo sa nedá objednať na dobierku a nechcem riskovať zaplatiť im dopredu z účtu.

misienka123
2. jan 2025

@petronelag presne toho som sa bála,ale v banke v aplikácii sa dá vygenerovať jednorazovú platbu-kartu,ktorou zaplatím a následne zanikne.

oslo1
2. jan 2025

Temu nie, ale AliExpress.
Objednavam odtial cele sadly na vysivanie, uz roky rokuce.
Dalej accessories na sitie, noznice do domacnosti.
Toto iste je aj na Amazon, ale drahsie.
Nic Ine neobjednavam.

kikusenka1
2. jan 2025

Ja nakupujem z temu ale len somariny... dekorácie a tak... oblečenie nie kvôli tomu , že to neprechádza kontrolou a veľakrát to obsahuje zakázané látky .

veronika2316
2. jan 2025

Nakupujem a vždy bolo všetko v poriadku

maranco
2. jan 2025
maranco
2. jan 2025

E-shop Temu má problém. Viacerí Slováci sa ozvali, že im z účtov neoprávnene zmizli peniaze. Banky im napokon museli zablokovať karty, pričom im nahradili škodu. Spoločnosť sa bráni, že používanie jej aplikácie je úplne bezpečné. Rovnaký problém hlásia aj z Česka.
Zdroj: https://tvnoviny.sk/ekonomika/clanok/891067-tem...

maranco
2. jan 2025
lilope
2. jan 2025

Nenakupujem. Ich tovar je predávaný pod výrobné a prepravné náklady, takže niekde bude pes zakopaný. Nikto nebude robiť svetu charitu a predávať so stratou.
O ukradnutých peniazoch z účtov po malých čiastkach sa už popísalo. Som naklonená tomu, vďaka predchádzajúcej vete, veriť.

autor
2. jan 2025

Dakujem vam a ako viete ze to neni kontrolovatelne ? Ked kuoim u cinanca ako viem ze to splna kriteria ? Dokonca davaju aj bez blockov ..zaujima ma ako viete ci to preslo nepreslo kontrolou

bielasovicka
2. jan 2025

Ja odtiaľ objednávam všeličo. A som úplne spokojná

kristiii
3. jan 2025

@zuzkaa1991 citujem teba: " v pohode ale viac menej je to odpad väčšina skonci v kosi😇u mna..."

margotka17
Včera o 11:03

Kupujem kade čo. Všetko došlo ok, nikto mi nikdy žiadne peniaze neukradol z účtu.