Ahojte nakupujete z Temu obchodu? Ake mate recenzie skusenosti?
@zmrzlinka2021 kto je natalia? Preco odpad vsetko co predavaju cinanci je z temu
To co kupujes na slovensku, ma urcity dozor a musi splnat kriteria EU. To co si kupis sama cez taketo pochybne stranky, pride ti priamo z ciny bez akehokolvek testoavnia. Cize ak ti nevadi pripadna rakovina, ak ti nevadi podpora otroctva, aj otroctva deti, tak si to kupuj.
Mas tu 1000 tem okolo Temu.
nie nenakupujem , je to bez testov , bez ničoho ,
Oblečenie nic moc vyskúšala som 2krat a viackrát neobjednam....ale take blbosti ako dekoracie koberce zavesy ;) v pohode ale viac menej je to odpad väčšina skonci v kosi😇u mna....takze som prestala objednávať z temu len fakt maličkosti co mi nebude vadit ze ich vyhodim ;)
Milión diskusii na túto tému,stále dookola sa opakujúce názory.🙄
Áno,objednávam z Temu pravidelne.Ano,aj oblečenie.Mam odtiaľ legíny na doma a 1 tričko.Bezne veci do domácnosti,ktoré na Slovensku nezoženies a určite nie za takú cenu.Vzdy všetko prišlo v pohode.
@zuzkaa1991 a nie je minimálne rovnako tak zlé, že tie veci vyhadzuješ a vytváraš odpad, miesto toho, aby si ich vrátila (čo je úplne jednoduché), prípadne posunula ďalej?
@kristiii co mam vrátiť?oblecenie?odpad nevytváram mame v dome možnosti ako spotrebovať aj take veci ;) takze vyhodenie ako do koša som nemyslela ;)
Objednávam a odporúčam. ..a drísty čina šmejd, reči o tom, ako sú ľudia zotrocavani a podobne neriešim ....koľko tovaru konci odtiaľ u nás normálne v obchodoch a také, že vybielila účet sa mne za rok aj pol nestalo ani raz...jedno jediné euro nebolo stiahnuté navyše . Kľudne objednaj
Objednávala som 2x,veci do domácnosti,ozdoby do vlasov, manželovi nejake hobby náradie....Nevidim v tom nič zlé,alebo rozdiel v kvalite keď to kúpiš od číňanov, ale cenovo sa to vyplatí..
Ja z tadiaľ neobjednávam, lebo sa nedá objednať na dobierku a nechcem riskovať zaplatiť im dopredu z účtu.
@petronelag presne toho som sa bála,ale v banke v aplikácii sa dá vygenerovať jednorazovú platbu-kartu,ktorou zaplatím a následne zanikne.
Temu nie, ale AliExpress.
Objednavam odtial cele sadly na vysivanie, uz roky rokuce.
Dalej accessories na sitie, noznice do domacnosti.
Toto iste je aj na Amazon, ale drahsie.
Nic Ine neobjednavam.
Ja nakupujem z temu ale len somariny... dekorácie a tak... oblečenie nie kvôli tomu , že to neprechádza kontrolou a veľakrát to obsahuje zakázané látky .
Nakupujem a vždy bolo všetko v poriadku
Urob opatrenia aby ti nezmizli peniaze z účtu.
https://www.modrykonik.sk/forum/financie-a-rodinny-rozpocet/zmiznute-peniaze-z-uctu/
E-shop Temu má problém. Viacerí Slováci sa ozvali, že im z účtov neoprávnene zmizli peniaze. Banky im napokon museli zablokovať karty, pričom im nahradili škodu. Spoločnosť sa bráni, že používanie jej aplikácie je úplne bezpečné. Rovnaký problém hlásia aj z Česka.
Zdroj: https://tvnoviny.sk/ekonomika/clanok/891067-tem...
Nenakupujem. Ich tovar je predávaný pod výrobné a prepravné náklady, takže niekde bude pes zakopaný. Nikto nebude robiť svetu charitu a predávať so stratou.
O ukradnutých peniazoch z účtov po malých čiastkach sa už popísalo. Som naklonená tomu, vďaka predchádzajúcej vete, veriť.
Dakujem vam a ako viete ze to neni kontrolovatelne ? Ked kuoim u cinanca ako viem ze to splna kriteria ? Dokonca davaju aj bez blockov ..zaujima ma ako viete ci to preslo nepreslo kontrolou
Ja odtiaľ objednávam všeličo. A som úplne spokojná
@zuzkaa1991 citujem teba: " v pohode ale viac menej je to odpad väčšina skonci v kosi😇u mna..."
Kupujem kade čo. Všetko došlo ok, nikto mi nikdy žiadne peniaze neukradol z účtu.
Odporucam Natalia Pazicka
A nie, nenakupujem tento odpad