Tému aplikácia

daniel_12
13. mar 2024

Dobrý večer.

Objednali sme si z tému nedávno pár vecí. Podľa objednávky všetko prišlo v poriadku. Len teraz sa obávame, žeby nám nestiahlo z účtu peniaze. Máme tam zadané číslo platobnej karty. Teraz som tu videl, že niekomu stiahlo 50€.
Prosím Vás, dá sa z tému nejako odstrániť číslo platobnej karty?

Ďakujem

stellarstar
13. mar 2024

Ano da sa

queen_mary
13. mar 2024

Hlavne by som si tu appku vymazala z mobilu 😅

daniel_12
autor
13. mar 2024

@stellarstar
@stellarstar Ako? Ja som to skúšal, ale neviem ako to mám vymazať.

bibina32
13. mar 2024

@daniel_12 Skús to vymazať cez počítač, tam by to malo ísť. Prípadne odinštaluj Temu z mobilu.

bessie12
13. mar 2024

@daniel_12 je to veľmi jednoduché. Chod do svojho profilu a klikni na nastavenia. Nájdeš tam aj metódy platenia. A dostaneš sa k svojej uloženej karte.

stellarstar
13. mar 2024

@daniel_12 neviem ako ale v skupine temu určite poradia už sa to tam riešilo

barny
13. mar 2024

Normalne podrziz prst na apke a mas moznost odinstalovat, plus kartu zmazat tiez sa sa, mam tu apku dlho, objednavala som ciac x a nic mi nikto nestiahol len tak

daniel_12
autor
13. mar 2024

@bessie12 Ďakujem veľmi pekne. Už som dal vymazať kartu.

daniel_12
autor
13. mar 2024

@barny ďakujem, už som to dal zmazať.

maranco
13. mar 2024

@daniel_12 nastav si na karte nízky limit na internetové aj MOTO platby, alebo ich aj vypni, a len pred plánovaným nákupom budeš zvyšovať/zapínať.
Nemáš istotu, že údaje karty si už neuložili bokom a použijú kedykoľvek v budúcnosti.

marshmellka0
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maranco
23. apr 2024

E-shop Temu má problém. Viacerí Slováci sa ozvali, že im z účtov neoprávnene zmizli peniaze. Banky im napokon museli zablokovať karty, pričom im nahradili škodu.
Zdroj: https://tvnoviny.sk/ekonomika/clanok/891067-tem...