Telekom - hovory cez WIFI. Ako vypnúť funkciu?

7. aug 2024

Ahojte, od istej doby /par mesiacov dozadu/ mi naskocila na mobile moznost volat cez wifi a vela hovorov mi prichadza cez wifi. Ked volam ja, viem si vypnut wifi a tak volat normalne cez siet, ale ked volaju mne, vidim wifi, uz mi stupa tlak - totizto, aj ked mam super wifi, hovory mi padaju, dnes mi padol viackrat kazdy jeden hovor, ktory bol cez wifi, normalne sa mi prerusi spojenie a musime si zavolat znovu - predtym som to nemala, ak vobec, a isto nie v tejto miere - pripisujem to teda tymto wifi hovorom. Mozno sa mylim, ale v kazdom pripade - da sa to v mobile uplne vypnut natvrdo a navzdy? Kde, ako - poradte. Dakujem.

markusrasford
7. aug 2024

Jasne ze dá v nastaveniach si vypni WiFi. A budeš mat len mobilné dáta

babulkomale
7. aug 2024

@markusrasford to s tym nic nema.

markusrasford
7. aug 2024

@babulkomale tak to skus vysvetliť

autor
7. aug 2024

@markusrasford to viem, aj som to pisala, ze ked si vypnem wifi, viem si zavolat cez siet. ale ked som doma, mobil mam pripojeny na wifi, robim aj na nom atd, a ked mi niekto vola, wifi si uz predsa nestihnem vypnut a vidim prichodzi hovor ide cez wifi - teda sa pytam, ako odstranim celkovo tu moznost - hovory cez wifi

babulkomale
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
babulkomale
7. aug 2024

Nastavenia - siett a internet - hovory a sms -volania cez wifi - vypnut

autor
7. aug 2024

@babulkomale mam to - nastavenia som lustrovala vsetko mozne, ale nenapadlo mi ist cez SIM kartu - diky moc, si uzasna, usetrila si mi cas 🙂

babulkomale
7. aug 2024

Rado sa stalo, tiez som to riesila, neskutocne ma to vytacalo 😃

babulkomale
7. aug 2024

@markusrasford vysvetlila som.

doriiis
7. aug 2024

Aj ja som to mala jeden čas zapnuté a je to blbosť jak mraky.Vobec to nezlepšovalo kvalitu hovoru,skôr naopak.

markusrasford
7. aug 2024

@babulkomale teším sa veľmi