Telekom - darovanie dát

dally55
2. mar 2024

V januári som brala nový paušál v telekome, dneska pozerám v aplikacii že sa neviem dopracovať k funkcii darovanie dat, neviete ci to nahodou nezrušili? Program relax plus, ale isto to platí všeobecne, ďakujem

e1i
3. mar 2024

@dally55 zrusili. Magentu skupinu mozes mat najnovsie len ak mas 2 rozne sluzby,pausal a pevnu,internet alebo tv a aj to obmedzili len na 2gb mesacne a za nejaky"kredit" na toto to menis. Cele zle. Aj ja som predlzovala v jan a takto to teraz do..mrvili

simsalabim
3. mar 2024

@dally55 zrusili to, asi to bolo pre zakaznikov velmi vyhodne... ja som takto zvykla darovat naozaj dost dat.

0silvia0
3. mar 2024

@dally55 darovanie dat je len v magente a v pripade, ze si nevyberies 10% zlavu, ale tie ich kredity na benefity

ataz
6. apr 2024

@e1i úplne zle to celé spravili, ja mám 50e paušál, kvoli tomu, že som delila dáta medzi deti/juniorov...a teraz mozem 2gb...čo to sú 2 gb...ako mám síce mobil s paušálom, ale zvažujem vyplatenie a odstúpenie od zmluvy, nakolko máme od nich úplne všetko a všetko sa nám navýšilo o niekoľko desiatok eur... zle, zle

krtko1313
6. apr 2024

@ataz presne to isté idem aj ja urobiť. Včera som tam volala, pani čo mi dvihla, slušne som jéj povedala, že ako klient po 25r s nimi končím. Žiadne zľavy za vernosť, nič. Len stále viac platiť