Ahojte. Neviete či je možné že keď mi napr zajtra donesie kuriér uzatvorenú zmluvu a keby s tou zmluvou pojdem do predajne vydaju mi set top box a router? Alebo ako najlacnejšie zohnať internet na týždeň? Potrebujem ho kvôli práci 🙄a Telecom mi ho zavedie až budúci týždeň asi 😕
@simca06022011 tak myslím že zohnať internet na tych pár dní kým mi ho Telecom zavedie. Čo je cca tyzden
A nemas internet v mobile?
no tak si doplatis data... no a? ved si pozri aky mas pausal, ake mas moznosti. Vies to zrealizovat raz dva... a ak je to na pracu, tak na tych apr dni kym to pridu zaviest to zase tolko dat nebude...
nevydaju (podla mna), lebo to roznasa technik ci ako sa vola... priapdne sa pozri co to neviem rovno doniest kurier (mali sme taku moznost ale nie som si ista ci pri telekome) a zapojis si sam.
Inak mobilny net... prides, kupis, doma zapnes? A na tyzden? ci skor ako za tyzden? ci ako to myslis.. ak fakt na TYZDEN, tak jednoznacne nieco bez viazanosti, mobilne.. ja mam v dome o2 internet asi 250gb ak sa nemylim... staci nam to na vsetko zatial.