Koľko krát som napísala recenziu a v popise sú pri náhodnom kliknutí o 2-3 mesiace nevidím nahratú. Aj vám sa to stáva.
Áno, a nie iba Tchibo ale napr aj lesky od SS nezverejňujú všetky recenzie…
Bežná prax pri väčšine e-shopov bohužiaľ. Rovnako ako je bežná prax že si veľa e-shopov píšu recenzie sami 😀 Pracujem v marketingu niekoľko rokov, stretla som sa za ten čas s fakt rôznymi "spracovaniami" recenzií. Recenzie priamo na webe fungujú väčšinou tak, že ty to tam síce napíšeš, ale oni to musia najprv schváliť aby sa to zobrazovalo všetkým. Niekedy človek až žasne nad tým čo sú schopní vymyslieť..
Ano ani mne. Davala som naraz asi 6 vsetky 5* s pozit komentom a nedali. Neva..
@katariiinkaa napriklad aj alza to tak ma ze ich schvaluju. Aby tam neboli popisane uplne bludy. Ale pridali mi vsetky, vratane negativnych. Na tchibo som zial nepisala, uz som tam roky nenakupila.. ale ak nepridali ani pozitivne, tak to len niekde caka na schvalenie
Ani mne nezverejnili recenziu- negativnu, pricom chybny tovar som uspesne reklamovala, takze je jasne, ze som si nic nevymyslela. Inak odporucam pozerat si pre kupou recenzie na ich nemeckej stranke tchibo.de, tam byva zverejnenych ovela viac recenzii aj poxitivnych aj negativnych
@simsalabim teraz mi prišla žiadosť o pridanie recenzie, ale dlabem ich. Rada pridám recenziu a pomôžem ostatným, lebo aj mne to pomôže keď si prečítam recenzie iných, ale takto 🤔? Už roky mi žiadnu recenziu nezverejnili (sa mi zdá že jednu jedinú na ponožky kladnú zverejnili). Viem to, pretože kupujem roky tie iste veci a dokupujem len väčšie veľkosti a nachádzam tam len recenzie, ktoré som čítala pri kúpe prvého menšieho tovaru.
@basulaak dobre vedieť, že ani pozitívne tecenzie nezverejňujú. Ja som náročná a u mňa je skôr 4 ako 5 väčšinou. Za jesenné veci vždy dostanú maximum, lebo tie sú fantastické.
@2medvede vďaka za tip, úrčite pozriem.
Mnohé recenzie sú len fiktívne. Zaplatíte a odrazu máte recenzentov koľko chcete a napíšu, čo chcete.
Ja kupujem v Tchibe vela a casto a uz minimalne pol roka mi nic nezverejnili. A boli to dobre recenzie. Myslim, ze clovek, co to ma na starosti, nic nerobi 🤷♀️