Prikladám screenshot. S nimi mám už druhú skúsenosť. Raz keď som napísala negatívne hodnotenie, telefonicky ma prosili aby som recenziu zmenila a ponúkli mi 4e poukaz.
Nech si urobí každý názor sám.
Keď musia zákazníkov prosiť o dobrú recenziu asi to taky dobrý obchod nebude.
Uprimne nemyslim si, ze niekomu stoji 2€ kupon na dalsi nakup za to, aby napisal dobru recenziu v pripade nespokojnosti. Nay napriklad tiez posle automaticky 5€ kupon ak nechas recenziu a nemusi byt ani pozitivna, akurat ti to nepovedia vopred.
Podla mna to ma sluzit ako motivacia k tomu, aby ludia vobec zanechali recenziu.
Súhlas s @sissy27 , v dnešnej dobe ti prídu aj 2-3 balíky denne a nikomu sa nechce pol života písať recenzie, tak ľudia to už ignorujú. Tak nevidím dôvod, prečo ak chce obchod aby si napísala recenziu a urobila výnimky, že ťa motivuje poukážkou v nízkej hodnote.
V malle som kupovala x krat a je to uplne bezny eshop. Tot nedavno som vracala cast objednavky, na podpore ma hned nasmerovali co treba spravit a za par dni som mala nazad peniaze. Takze ja mam nazor utvoreny 🙂
Mimochodom v alze a tusim aj v ikei posielaju za recenzie 10€ kupony
Tento obchod už krachuje tuším, nič im nepomoze, ani takéto nápady 😕
@sissy27 tak ako prepáč, aká motivácia? Že keď necháš negatívnu recenziu a zavolajú ti Že ti dajú 4e ak tu recenziu zmeníš?
To mi vôbec nepríde ako prístup v nayku
mne sa vyhrazala endokrin v BA ze ma da na sud..a musela som to stiahnut cize asi tak...s recenziami
Nie, ja hovorim o tej 2€ poukazke za zanechanie recenzie v pripade spokojnosti. Ked ti zavolaju a ponuknu 4€ za stiahnutie zlej recenzie, tak je to o tvojom svedomi a moralke, co si vyberies… a kedze tento narod je aky je, tak verim, ze vela ludi sa na tie 4€ ulakomi…
@vanilkovazmrzka nikdy som z alzy nedostala poukážku za recenziu, takže to nie je pravda
@nelka93 minuli týždeň som z alzi objednávala tovar (darčeky na vianoce) , včera piatok som ich vyzdvihla na predajní, dnez mi prišiel email tak som len vyplnila dotaznik ako som bola spokojná ( dala som pozitívnu referenciu) a hneď zápätí mi prišiel ďalší email a dali mi benefit za dobru referenciu ze patrím do alza + (mam vecie zľavy) a to na mesiac, ja som stim že aj alza dáva určite vyhodí za dobre referencie
Mall je v pohode obchod. Nechápem, čo sa tu vôbec rieši.
@nelka93 aha to je zaujimave, ktovie preco som ja prave pouzila svoj 10€ kupon na kupu tlaciarne 🤣