Baby v kuse mi svieti sprava na fb nemam ziadnu neotvorenu je to odvtedy od kedy som si pisala s kamoskou vsetky spravy som otvorila a v kuse mi to svieti. Nemam ani ziadost o kontakt a ani nic v soame ako to zmazat? 🙏🏻
Skús prejsť z wifi na mobilné dáta alebo naopak. Ja som po dlhšom čase prišla na to, že u mňa to takto funguje.
@syslik81 chapem bo som celu koncerzaciu s tou kamoskou oresla naklikala na vsetky oznacilo mi ich ze pozrete a svieti furt🤦♀️🤷♀️
Mne spravy na fb kazdu chvilu blbnu. Pokial sa da, tak komunikujem niekde inde, lebo ma to len vytaca. Niekdy mi nechodia upozornenia, niekedy mi neukaze novu spravu, akoze otras.
Aj mne sa to stáva a zistila som že sa to objavuje vtedy keď som v nejakej konverzácii kde som sa ani nezapojila.. u mňa je to v takej rodičovskej skupine, kde si píšu ženy rady o výchove, bola som označená ako člen a tam sa pýtajú a odborník odpovedá.. vždy keď tam je položená nová otázka tak sa mi zobrazí ako nová správa ale v zozname správ to nevidno az keď to priamo rozkliknem.. je to zrejme nejaká chyba a ignorujem to..
pozri na počítači, tam semtam nejaká správa svieti ako neprečítaná
Baby mam to! Jednoducho som celu konverzaciu s tou kamoskou vymazala a prestalo svietit takze chyba bola ozaj tam. Aj ked posledne spravy ako som spominala som preklikala ze pozrete. Dakujem aj tak za rady 😇♥️
no mne neustale nieco zle ukazuje messenger alebo instagram. uz to ani neriesim, nehladam, co mi kde svieti, pretoze to zakazdym znamena len nejaku chybu. chvilku pockam a potom to proste samo zmizne.
treba odklikavat na pc nie messangery app .. blbe ale ono je to cele na hlavu .. ja uz najradsej len whats app pouzivam ak sa da alebo konverzacie hned mazem
Môže byt že niekto niekde vám dal like na nejakú správu, aj vtedy to zvykne svietiť ako neprecitala správa 😃
@janka_266 ano moze ale uz som to vyriesila😇
mne obcas svieti ako neprecitana sprava sprava co som ja niekomu poslala... musim na pc a kliknut na nu ...