Ahojte žienky,sledovali ste dnes reláciu "svadba na prvý pohľad"? Aký máte na dnešnú časť názor? Nebojte,aj ja Vam poviem ten svoj.Podla môjho nazoru vybrali velmi peknu mladu dvojicu,aj nevesta Karin atraktivna a zenich Dusan velmi sympaticky a charizmaticky.Nevesta myslim ze budete so mnou aj Vy suhlasit vzhladovo nadherna! Veelmi jej to pristalo,samozrejme aj mlademu panovi.Myslim ze to medzi nimi "iskri" a budu si spolu rozumiet.Ja im prajem nech im to spolu vyjde a najdu,to co v zivote hladaju.♥️+♥️
@simonah73 a co hovoris na dnesnu cast?
tak zatial pohoda, uvidime, ako im to vydrzi aj ked v uputavkach na zaciatku toho prveho dielu to nebolo velmi vesele, tusim budu v karantene spolu a to si myslim ze otrasie dost.
Počkaj zachvilu ta tu budú bombardovať že ako môžeš takéto kraviny pozerať a či sa za to hanbis keďže diskusiu zakladas anonymne 😀 uvidis ! 😂
Btw diiik za pripomenutie úplne som zabudla že už to začalo , mam to rada na odreagovanie 🙂
Super, krásni pár
Stale si rad pozriem svadbu na prvy pohlad, ale ta prva dievcina strasne nesympaticka pre mna
Noo neviem mne k sebe nejako nepasujú 😄
mily parik nahodou.. ja mam rada taketo oddychove relacie, pri kt. nemusim zapajat mozgove bunky :D
Mne sa ženích veľmi nepáčil, ale nie že veľmi len troška, ja nemá rada dlhé vlasy na mužoch.....
Inak je to naozaj pravda...? Či to len hrajú ako napríklad bez servítky natd....
Slecna nesympaticka :/
Ahoj, mne sa ženích veľmi páčil, ale podľa mňa mu mali vybrať zrelšiu ženu. Síce tá Karin bola nádherná, ale mala som z nej pocit, že je ešte nezrelá.
@littlefiona mna velmi prekvapil vek jej rodicov. Ona mohla mat tak do 30 rokov a ten otec bol vo veku stareho otca.
@dominikanikush Som si to a myslela ale škoda lebo tým pádom to pre mňa predstava byť zaujímavé
No ten ženích Dušan veľmi pekný chlap síce som myslela že má viac rokov ale tak vedela by som si ho predstaviť aj pri sebe 😂
@modrymotyl8 mne ten Dusan pride ako veelmi dobry clovek.Mam z neho taky pocit.
@littlefiona presne som tento pocit mala aj ja.Veeelmi mlada a nezrela.Mam rovnaky pocit ako ty.
@kosatka123 v com nesympaticka? Preco sa Ti takto javila?
Nie je to hrané dievčatá, ja som bola osobne na castingu na prvú sériu a naozaj všetko bolo skúmané. Absolvovala som vstupný pohovor, psychologické testy, ďalej nám poslali tričko v ktorom bolo nutné spať tri noci a nepoužívať sprchové gely, antiperspiranty a žiadne telové mlieka. DNA testy, hodnotenie atraktivity a počas tochto procesu si naozaj nestretla nijakého mužského účastníka. Za účinkovanie bol honorár 5tis euro, čo viem.
vdaka za pripomenutie, idem si pozriet druhu cast na voyo, tam je inak aj svadba na prvy pohlad uz tri serie z australie. to mam taku oddychovku pri praci 🙂