Svadba na prvý pohľad - názor na dnešnú časť

1. mar 2022

Ahojte žienky,sledovali ste dnes reláciu "svadba na prvý pohľad"? Aký máte na dnešnú časť názor? Nebojte,aj ja Vam poviem ten svoj.Podla môjho nazoru vybrali velmi peknu mladu dvojicu,aj nevesta Karin atraktivna a zenich Dusan velmi sympaticky a charizmaticky.Nevesta myslim ze budete so mnou aj Vy suhlasit vzhladovo nadherna! Veelmi jej to pristalo,samozrejme aj mlademu panovi.Myslim ze to medzi nimi "iskri" a budu si spolu rozumiet.Ja im prajem nech im to spolu vyjde a najdu,to co v zivote hladaju.♥️+♥️

simonah73
1. mar 2022

vdaka za pripomenutie, idem si pozriet druhu cast na voyo, tam je inak aj svadba na prvy pohlad uz tri serie z australie. to mam taku oddychovku pri praci 🙂

autor
1. mar 2022

@simonah73 a co hovoris na dnesnu cast?

simonah73
1. mar 2022

tak zatial pohoda, uvidime, ako im to vydrzi aj ked v uputavkach na zaciatku toho prveho dielu to nebolo velmi vesele, tusim budu v karantene spolu a to si myslim ze otrasie dost.

kikaaa444
1. mar 2022

Počkaj zachvilu ta tu budú bombardovať že ako môžeš takéto kraviny pozerať a či sa za to hanbis keďže diskusiu zakladas anonymne 😀 uvidis ! 😂
Btw diiik za pripomenutie úplne som zabudla že už to začalo , mam to rada na odreagovanie 🙂

alexas56
1. mar 2022

Super, krásni pár

jt261
1. mar 2022

Stale si rad pozriem svadbu na prvy pohlad, ale ta prva dievcina strasne nesympaticka pre mna

sasitimi17
1. mar 2022

Noo neviem mne k sebe nejako nepasujú 😄

cyberk
1. mar 2022

mily parik nahodou.. ja mam rada taketo oddychove relacie, pri kt. nemusim zapajat mozgove bunky :D

vanda323
1. mar 2022

Mne sa ženích veľmi nepáčil, ale nie že veľmi len troška, ja nemá rada dlhé vlasy na mužoch.....
Inak je to naozaj pravda...? Či to len hrajú ako napríklad bez servítky natd....

kosatka123
2. mar 2022

Slecna nesympaticka :/

dominikanikush
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
littlefiona
2. mar 2022

Ahoj, mne sa ženích veľmi páčil, ale podľa mňa mu mali vybrať zrelšiu ženu. Síce tá Karin bola nádherná, ale mala som z nej pocit, že je ešte nezrelá.

0silvia0
2. mar 2022

@littlefiona mna velmi prekvapil vek jej rodicov. Ona mohla mat tak do 30 rokov a ten otec bol vo veku stareho otca.

veronice
2. mar 2022

@0silvia0 ona ma 23 rokov, písali to tam a jej otec ma podla mňa tak 60-65. Nič nezvycajne si myslím.

0silvia0
2. mar 2022

@veronice tak na mna pan posobil ako sedemdesiatnik. Asi mam zly odhad. Pozerala som len chvilu, potom som to prepla.

vanda323
2. mar 2022

@dominikanikush Som si to a myslela ale škoda lebo tým pádom to pre mňa predstava byť zaujímavé

jaskolka
2. mar 2022

@vanda323 skutočne je to iba hra, majú vopred scenár, čo majú približne hovoriť a robiť.
No a samozrejme majú zaplatené

modrymotyl8
2. mar 2022

No ten ženích Dušan veľmi pekný chlap síce som myslela že má viac rokov ale tak vedela by som si ho predstaviť aj pri sebe 😂

autor
2. mar 2022

@modrymotyl8 mne ten Dusan pride ako veelmi dobry clovek.Mam z neho taky pocit.

autor
2. mar 2022

@littlefiona presne som tento pocit mala aj ja.Veeelmi mlada a nezrela.Mam rovnaky pocit ako ty.

autor
2. mar 2022

@kosatka123 v com nesympaticka? Preco sa Ti takto javila?

littlefiona
2. mar 2022

Nie je to hrané dievčatá, ja som bola osobne na castingu na prvú sériu a naozaj všetko bolo skúmané. Absolvovala som vstupný pohovor, psychologické testy, ďalej nám poslali tričko v ktorom bolo nutné spať tri noci a nepoužívať sprchové gely, antiperspiranty a žiadne telové mlieka. DNA testy, hodnotenie atraktivity a počas tochto procesu si naozaj nestretla nijakého mužského účastníka. Za účinkovanie bol honorár 5tis euro, čo viem.