Suprisimo - skúsenosti

27. jan 2023

Dobrý deň, máte skúsenosti s obchodom Suprisimo? Páčia sa mi tam blejzre, ale nepoznám ten obchod, neviem, či je bezpečné odtiaľ niečo kupovať.

zorkahorka
27. jan 2023

Urcite nic nekupuj. A guuuugli, pochopíš

liz_lemon
27. jan 2023

je to nakupna galeria, tovar, ak ti vobec pride, tak z Aliexpressu

zuzinka888
27. jan 2023

Tovar ti pride. Nam skoro po roku. Smejdy z ciny. Obrazok a real je fakt obrovsky rozdiel. Nekupovat

zefyra
27. jan 2023

Ja som sa tovaru nedočkala, už to budú dva roky

aliaray1
27. jan 2023

Tolkoto k tomu

gabika0825
27. jan 2023

Nie, nebjednavaj. Sú to klamári a podvodníci rovnako ako Bonky.sk, objednávajú tovar z Aliexpress a predávajú pod svojim menom, preto je doručenie (ak vôbec doručia) dlhé. Čiže si rovno stiahni Aliexpress a objednať z tadiaľ. Majú aj aplikáciu

slapina
27. jan 2023

tiež sa mi tam zapáčilo pár vecí, ale najprv som si dala vyhľadať recenzie a neriskovala som. som rada, že som najprv googlila a potom zvážila, či odtiaľ objednávať alebo nie :D takže je len na tebe či sa odvážiš :D

7kikuska7
27. jan 2023

Úplne malé veľkosti, nezodpovedajú bežným, teplakova súprava úplne kvalita ako handra, objednavala som kľúčenku chobotnicu a prišlo žlté kura😄nehovoriac o tom, že som objednávala v decembri a prišlo vo februári

vanessahazi
6. feb 2023

napíšem to znova .. ABSOLUTNE NEODPORUČAM .. realne po troch mesiacoch mi prišla objednávka .. objednávala som si topánky veľkosti 39 (30.11.2022) a došli mi 38 (6.2.2023) to nehovorím o tom že je to všetko z číny .. na maily reaguje robot + mimo objednávky som este musela platit clo a iné poplatky ..

blondmermaid888
21. mar 2023

Ano mam. Prešlo 3 a pol mesiaca a nic.

blondmermaid888
21. mar 2023

@zuzinka888 treba sa spojit, vidim, ze je nas tu viac. Poskladat sa na pravnika , ktory tomu rozumie. Ved to je hrozne ako okradaju a neda sa to s nimi riesit. Inšpekcia riesia malickych podnikatelov? Ktori zoju z ruky do ust a takychto okradacov nie. Urcote z pravneho hladiska musi byt cesta