Stylevana - ceny

23. nov 2024

Ahojte, všimla som si, že keď si zadám európsku stránku, ceny sú tam úplne ustrelené do neba. Prekliklo ma náhodou na americkú a napr. už len taký I'm From Rice Toner tam bol za 13 dolárov namiesto aktuálne 21,89. Veď to je úplne šialený rozdiel. Dá sa to nejako odžubať? Prípadne kde inde kupujete kórejskú kozmetiku mimo koníka a skupiny? Chcela som si skúsiť sama objednať, ale teda ma prešla chuť. Ďakujem.

gejb
23. nov 2024

Natureal
Pozrela som to teraz a toto tonikum tam majú za 10,90 (menšie balenie)

lalilla
23. nov 2024

Ja obj zo z vany vzdy vsetko ok a ceny povacsins o dost lepsie ako na svk eshopoch

autor
23. nov 2024

@gejb to vidím na Vane za 6,30, čiže oplatí sa oproti tomu slovenskému, ale naozaj mi nejdú do hlavy tie diametrálne odlišné ceny. To nie je 1-2 eurá hore-dole, ale podstatne viac. Hrôza. Som myslela, že sa mi to oplatí objednať, ale zatiaľ tu majú baby lepšie ceny, než som ja našla hocikde.

muchotrafka298
23. nov 2024

Tam musis pozerat aj to, ze na akej si stranke, pre ktoru krajinu. Lebo ceny su rozne.
Co sa tyka Stylevany, ked tam najdes veci, za dobre ceny, viac, tak sa oplati. Treba tam sledovat aj rozne zlavove kody, akcie na znacky, produkty. Inac ceny su tam za mna velmi dobre, vacsinou si naberiem viac veci a mam pokoj urcity cas.
Lebo trebars ceny tych masiek tie su bezkonkurencne, ja uz si ziadnu v Action nekupim pre porovnanie /mala som alergicku reakciu/.
Nevyhoda Stylevana je v tom, ze treba na tie veci cakat, v priemere vzdy 14 dni. Minuly rok som cakala ale viac ako mesiac, darceky co som mala tam na Vianoce objednane som si mohla v januari tak zakvasit.

majamat
23. nov 2024

nakukla som na to a rozdiel je naozaj vleky, ale podla mna zavisi aj od akcii,a le nemam to odsledovane.
niektore produkty som kupovala v kratkom case,a le v roznych cenach. ten toner ma pre USA cenu 28 dolarov normalne, len ej teraz akcia, pre nas ma normalne 31e. co su rovnake ceny, len nei je nan rovnaka akcia.
neviem teda ci sa to niekedy zmeni, ale teda moze sa stat, ez cena sa bude aj menit.

autor
23. nov 2024

@majamat ja to už dlhšie pozerám, keďže som čakala na nejaké Black Friday výpredaje a dávala som si veci na wish list, ale teda nepozorujem nejaké významné akcie.. Celkom mi je z toho smutno, som sa chcela zásobiť 🫣😂 a teda tieto druhé ceny mi úplne odpálili dekel.

muchotrafka298
23. nov 2024

Neviem co su pre teba vyznamne akcie, ale vela veci je tam minimalne -30 %, dalsi kod tam mas este na cely nakup -16 % k tomu, niektore znacky su az do -50 %. A toto su len tri akcie, ktore mi namatkovo teraz vybehli, ked som si Stylevanu otvorila. Tam sa niekedy viac oplatia tie male balenia zo sekcie Travel/Mini size.

majamat
23. nov 2024

ja som zopar veci pozrela a teda az na par, ostatne mali dost podobne ceny, aj ked neviem ci ma vyssiu hodnotu dolar, ci euro. nasla som tam aj jednu vec, co bola lacnejsia. a teda asi 3 co boli drahsie, ale nie az tak ako toner, ktory spominas. mam pocit, ze ten toner ma asi najvyssi rozdiel v cene.

no obavam sa, ze aj tak nic neurobis. obist sa to neda. vyuzivat vsetky mozne akcie, ake sa daju. tusim casto byva aj zlava na cely nakup.

autor
23. nov 2024

@majamat tak som potom trafila zrovna produkt s najvyšším rozdielom. Som ale rada, že ste sa mi poozývali, skúsim si to opäť častejšie sledovať, či ma niečo nezaujme a či nebude nejaká zaujímavá akcia. Zatiaľ pri tých cenách ma ale prešla chuť na nejaký "restock" kozmetiky.

majamat
23. nov 2024

tak hlavne je to lacnejsie ako v nasich eshopoch. aj kupujem ampulu Madagascar centella a teda v nasich eshopoch hodne nad 20e, dokonca az skoro do 30e. na SV sa to najde podobne ako som to kupila v skupine za 14de. dokonca neviem ci aj za 12e som ju nevidela.

autor
23. nov 2024

@majamat vidíš a ja som pozerala akurát od Beauty of Joseon Ground Rice and Honey Glow Mask, na SK eshope za 14,80, Stylevana akože akcia 19,79. Ale chápem, že je to individuálne od produktu k produktu. Len som si potrebovala asi nahlas zanadávať 😁

majamat
23. nov 2024

😀 neviem jak je to mozne, vyberas si asi nepsravne produkty. je ti blba nahoda,a le teda je to clekom zaujimave, ze prave natrafis na tie drahsie.

majamat
23. nov 2024

teraz je drahsia, ale bola aj za nizsiu cenu https://www.stylevana.com/en_EU/skin1004-madaga...

a tu na notino je neskutocna cena https://www.notino.sk/skin1004/madagascar-cente...
aj na dalsich stoji dost a tu je asi najlacnejsia https://ksisters.sk/product/skin1004-madagascar...

autor
23. nov 2024

@majamat áno, trafila som zrovna také, zadarilo sa 😁😁 tak to je naozaj super cena. No už som poučená, budem pozerať nielen zahraničné, ale aj slovenské eshopy.

lilion
24. nov 2024

prosím vás, stalo sa vám už niekedy, že nejaký produkt vám stylevana "odmietala" doručiť na SK? Chcela som si objednať toto - SKIN1004 - Madagascar Centella Probio-Cica Intensive Ampoule - 95ml , je teraz za dobrú cenu.... ale nejde to... This product cannot be shipped to Slovakia. Rovnako to píše aj pri iných Centella produktoch. Objednávala som také isté v septembri a nebol problém.

majamat
24. nov 2024

@lilion mne sa to stalo s produktami Frudia.

lilion
24. nov 2024

@majamat nepodarilo sa vám to teda objednať vôbec?

majamat
24. nov 2024

@lilion nie. potom so objednavala z Notina. mali tam aj malinke cestovne balenia, tak som tie poskusala.

lilion
24. nov 2024

@majamat tiež som pozerala aj na Notine, tam je to však o dosť drahšie. Mne sa toto stalo 1x. Vždy sa dalo objednať všetko.

majamat
24. nov 2024

@lilion mne tiez len 1x s tou Frudiou

lenus2092
24. nov 2024

@lalilla ahoj, aka je to presne stranka? ďakujem

autor
24. nov 2024

A na yesstyle si neskúšala, či ťa to pustí?

muchotrafka298
24. nov 2024

To je normalne, ze dovoz niektorych veci nie je do EU povoleny z tretich krajin. Napr. sa jedna o parfumy, kde su aerosoly, nejake nepovolene latky a pod. Preto nie kazdy tovar je mozne si objednat do SR. Z Notina by som si nic na tvar nekupovala z dovodu nejasneho povodu ich tovaru.

autor
24. nov 2024

@muchotrafka298 nemyslíš vážne. Počula som o parfumoch všeličo, ale kozmetika som si myslela, že je real deal a bez problémov. Nooo... Mám na ceste objednávku kozmetiky odtiaľ za 70 e, to si ma teda nepotešila 😂

muchotrafka298
24. nov 2024

Vyskusaj uvidis. Co myslis, odkial beru tu kozmetiku a veci v takych cenach?

autor
24. nov 2024

Fakt som si to nespojila, ach jaj. Mega mi vyhovovalo, že tam kúpim úplne všetko možné od výmyslu sveta a hneď na jednej stránke. No budem obozretnejšia.

muchotrafka298
24. nov 2024

Ja som odtial uz mala aj stuchnuty ruz a vysusenu spiralu. Ale trebars Wella sampony bez problemov. Kazdy ma odtial inu skusenost, niekto neda na Notino dopustit.

majamat
24. nov 2024

ja z Notina bezne objednavam a vsetko vzdy bolo ok. a teda neviem v akych cenach, ako ano, obcas sa bjavi nejaka akcia,a le teda ze by boli az tak zazracne nizske ceny, to by som netvrdila.

lenus2092
25. nov 2024

@lalilla ďakujem, myslela som aká je ta presná stránka , keď si písala že objednávaš z vany..ja sa k takej stránke neviem dohladať, počujem prvý krát, ďakujem 🙂