Máte niekto skúsenosti s týmto obchodom. Možno ste sa s ním stretli ako Newykegh.
@dida12 mne sa tiez objavili na FB a pride mi to ako podvod. Idu na city, ze zial skoncia s predajom svojich vyrobkov lebo kriza, kovid, neviem co vsetko, idu na city. A ludia naletia a objednaju. Toto je velmi bezna finta, vidim to aj v anglicko jazycnych eshopoch a potom ked si pozriem, rovnake fotky, rovnaky pribeh, ziadne obchodne podmienky alebo kontakt. Precitajte si aj texty, lamana slovencina (google translate)
Hlavne, stránka vznikla v roku 2023 (pravý dolný roh) a už zatvárajú?
Je to štandardný typ podvodnej stránky, kedy tovar eshop nedodá alebo v úplne inej kvalite, ako sľubuje. Nikde nie je uvedený pôvod "ručnej výroby", kontakt, sídlo, formulár na odstúpenie od zmluvy (nutný pre všetky eshopy podľa EU legislativy), takže nákup je vysoko rizikový. Fotky sú krásne, no ručne robené tašky nie je možné vyrobiť a predať za dané ceny.
PODVOD. objednala som na dobierku, a firma ni je zo SVK. takže ziadna slovenska firma. hvala bohu balíka som ani neprevzala, a neuhradila vopred -
Ja som balík prevzala,zaplatila hotovosť,prišlo úplne niečo iné a otrasné.nepouzitelne,hodné smetiska za 54 € Smutné,narodeninový darček kamarátke som nedala,
@dida12 podľa mňa ide o podvod, nemajú uvedený žiaden poriadny kontakt, tel. Adresu ani obchodné podmienky , ja som stránku navštívila náhodou ale obj som hneď stornovala, ja osobne by som nákup neodporucala, našťastie som nezadavala žiadne platobné údaje, išlo o možnosť zaslat na dobierku. ZA MNA NIE.