Ahojte, mate skúsenosti so Shein a Temu? Co ste objednávali (aj oblecenie) a kedy vam to prislo? Nebol problem ked ste platili kartou? Dakujem
Ja zo sheinu, všetko ok až na kabelku. Došlo do 2 týždňov
@neferneferuaton shein pravidelne príde do desať dní vozi mi to kuriér z posty. Kupujem blbosti na gélové nechty ozdoby čelenky natáčky Štetce a také somariny. Oblečenie nemám vyskúšané teraz idem skúsiť prehozy na plavky
@neferneferuaton tému nemám skúsenosť, zo shein dvakrát a strašne tie veci cítiť. Taka umelina, chémia. Neviem, ci som len mala smolu, alebo som náročná, ale nič z toho by som nenosila. A nešla som po vyslovene lacných veciach.
Mne zo shein objednala známa veci pre deti, všetko bol polyester, rovno som to nachádzala na bazár a popredala 😕 tak za mňa pozri si zloženie vecí pred objednaním
@neferneferuaton oblečenie po prvom praní na prd už hneď úplne umelina a temu z temu oblečenie nemám ale ostatne veci 100% spokojnosť
Neviete ako funguje vrátenie tovaru na SHEIN? Na stránke som citala, že je to podobne ako na temu, Teda že jedno vrátenie na každú objednávku je zadarmo. Len som sa ešte nestretla s nikým, kto by niečo vracal. Máte s tým skúsenosti ako to je naozaj?
@neferneferuaton objednávam pravidelne zo sheinu. Nikdy nestiahli viac peňazí ako mali. Všetko mi prišlo tak ako na obrázku do 10 dni väčšinou. Ja som spokojná. Z tému nemam skúsenosti.