Ahojte, chcela by som si objednať laneige lip sleeping mask a laneige water sleeping mask na tvár. Z českej sephory mi nejde objednať ( po vytvorení účtu mi v adrese ponúka možnosť krajiny jedine česko a teda pri ukončení objednávky mi ukazuje chybu v adrese a nejde mi to odoslať) tak som hľadala a našla tieto produkty aj na glowup.sk a aj na eshop.natureal.sk. Zaujimalo by ma však či máte skúsenosti s týmito stránkami. Kedže nejde o najlacnejšie produkty sú to naozaj originály na týchto stránkach? Na jednej z nich je totižto rozdiel asi 8 eur pri tom istom produkte a dokonca aj obaly sa mi na fotke zdajú trošku iné ako na sephore. Ďakujem za rady.
Z natureal objednávam pravidelne a mám len pozitívne skúsenosti
ahoj ja som brala z glowup v pohode vsetko v poriadku do 2 dni doma. aj z natureal. co sa tyka ceskej sephory ja som si objednala a zasielku mi stratili, 2 tyzdne som cakala na zasielku a dalsie 2 tyzdne na peniaze takze radsej natureal alebo glowup
Aj ja objednávam z Natureal a vždy všetko v poriadku
Ohladom týchto produktov je trz strašne velky boom na IG😊 Ja som si to kúpila na YesStyle za pár € a aj keď som si musela pockat, neľutujem lebo to absoluutne nestalo za to. Čiže skoda to nakupovať s marzou na SK eshopoch.
Natureal je overeny a objednavala som bez problémov. Objednaj cez ebay a mas to zvacsa za polovicu tunajsej ceny, alebo yesstyle. Lip mask nic moc ale sleeping mask som mala vzorku a ta bola fajn
dakujem .....no ja som už dlhšie po laneige pokukovala len ma cena odrádzala a ja mám dosť problém so suchou pleťou a tá maska mala dobré recenzie ....a momentálne v zime mám brutal suche pery a to si dávam pozor aj na pitný režim a stááále ich natieram balzamom
vyskusaj konopny balzam od bione kupis na notino, odporuca ho jedna youtuberka co tiez hovori ze ma vkuse suche pery a v zime este horsie to je
@1xenia1 a ja som do neho vkladala taku nádej😊akože neurazí/nenadchne. Proste moj problem je, že mi sedi snáď jediný balzam na pery aj keď poctivo skúšam ďalšie..no zatial bez úspechu. Za ceny na YesStyle som s tým ok..keby zaplatím čo pyta glowup asi by mi bolo luto, že až taký zázrak to nie je.
Ja napríklad som z týchto slovenských stránok ešte neobjednavala. Trochu som sa aj bála či to budú originálne produkty... Až som nakoniec objednala priamo z Yesstyle. Tam si myslím že je istota originálu a aj cenovo to vyjde nakoniec lepšie. Keby ste niektorá náhodou objednávali z Yesstyle môžete použiť zľavový kód -5% CQN8NC.
poprípade viete mi poradiť ako na sephora.cz dať do adresy slovensko?