Stránky glowup.sk a eshop.natureal.sk

17. jan 2021

Ahojte, chcela by som si objednať laneige lip sleeping mask a laneige water sleeping mask na tvár. Z českej sephory mi nejde objednať ( po vytvorení účtu mi v adrese ponúka možnosť krajiny jedine česko a teda pri ukončení objednávky mi ukazuje chybu v adrese a nejde mi to odoslať) tak som hľadala a našla tieto produkty aj na glowup.sk a aj na eshop.natureal.sk. Zaujimalo by ma však či máte skúsenosti s týmito stránkami. Kedže nejde o najlacnejšie produkty sú to naozaj originály na týchto stránkach? Na jednej z nich je totižto rozdiel asi 8 eur pri tom istom produkte a dokonca aj obaly sa mi na fotke zdajú trošku iné ako na sephore. Ďakujem za rady.

autor
17. jan 2021

poprípade viete mi poradiť ako na sephora.cz dať do adresy slovensko?

1xenia1
17. jan 2021

Z natureal objednávam pravidelne a mám len pozitívne skúsenosti

dominikac321
17. jan 2021

ahoj ja som brala z glowup v pohode vsetko v poriadku do 2 dni doma. aj z natureal. co sa tyka ceskej sephory ja som si objednala a zasielku mi stratili, 2 tyzdne som cakala na zasielku a dalsie 2 tyzdne na peniaze takze radsej natureal alebo glowup

balihara
17. jan 2021

Aj ja objednávam z Natureal a vždy všetko v poriadku

lelluska
17. jan 2021

Ohladom týchto produktov je trz strašne velky boom na IG😊 Ja som si to kúpila na YesStyle za pár € a aj keď som si musela pockat, neľutujem lebo to absoluutne nestalo za to. Čiže skoda to nakupovať s marzou na SK eshopoch.

1xenia1
17. jan 2021

@lelluska inak aj ja som si kúpila tú laneige lip mask a teda nič moc. Taký predraženy balzam na pery. Za mňa je stále lepší klasický Carmex za 3€ z drogérie

sasanka605
17. jan 2021

Natureal je overeny a objednavala som bez problémov. Objednaj cez ebay a mas to zvacsa za polovicu tunajsej ceny, alebo yesstyle. Lip mask nic moc ale sleeping mask som mala vzorku a ta bola fajn

autor
17. jan 2021

dakujem .....no ja som už dlhšie po laneige pokukovala len ma cena odrádzala a ja mám dosť problém so suchou pleťou a tá maska mala dobré recenzie ....a momentálne v zime mám brutal suche pery a to si dávam pozor aj na pitný režim a stááále ich natieram balzamom

dominikac321
17. jan 2021

vyskusaj konopny balzam od bione kupis na notino, odporuca ho jedna youtuberka co tiez hovori ze ma vkuse suche pery a v zime este horsie to je

lelluska
17. jan 2021

@1xenia1 a ja som do neho vkladala taku nádej😊akože neurazí/nenadchne. Proste moj problem je, že mi sedi snáď jediný balzam na pery aj keď poctivo skúšam ďalšie..no zatial bez úspechu. Za ceny na YesStyle som s tým ok..keby zaplatím čo pyta glowup asi by mi bolo luto, že až taký zázrak to nie je.

pamut
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martinkaarastik
23. júl 2021

Ja napríklad som z týchto slovenských stránok ešte neobjednavala. Trochu som sa aj bála či to budú originálne produkty... Až som nakoniec objednala priamo z Yesstyle. Tam si myslím že je istota originálu a aj cenovo to vyjde nakoniec lepšie. Keby ste niektorá náhodou objednávali z Yesstyle môžete použiť zľavový kód -5% CQN8NC.