Stránka webmobily.sk

michaela0203
28. nov 2023

Absolutne neodporucam tento eshop. Objednala som si mobil, ktory mi hned prisiel, mobil v poriadku , ale ked sa mi po roku a pol pokazil a chcela som ho dat reklamovat, tak cista katastrofa. Telefon nedvihaju, aj po upozorneni ,ze som im poslala balik a oni to vedeli, si balik neprevzali. Napisala som im, ze ako je to mozne ,ze sa mi vratil hned ,tak ze ho mam poslat znova. Poslala som, po niekolkych emailoch, aby si prevzali mobil na poste , tak ziadna odpoved a balik sa mi vracia po druhy raz. Som teda skoro dva mesiace bez mobilu. Idem davat podnet na Obchodnu inspekciu. Ak rozmyslate nad tymto obchodom, urcite neodporucam!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ak je tu niekto, kto dopadol ako ja, ze neuznana reklamacia alebo balik neprevzaty, kludne mi napiste, budem to riesit aj cez pravnika.

maranco
28. nov 2023

@michaela0203 napíš recenziu https://obchody.heureka.sk/webmobily-sk/recenze/
Doménu webmobily.sk vlastní Nykola Stanev Pasov, Sofia, Bulharská republika
Firmu vlastní Barbaros Seyrek, Fulda, Nemecká spolková republika

michaela0203
autor
28. nov 2023

@maranco dakujem no bohuzial nejde mi tam dat recenziu. Tam sa da dat hodnotenie len na zaklade dotaznika, ktory pride zakaznikovi hned po kupe tovaru

mmikus
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mmikus
3. nov 2024

@michaela0203 Ahoj, ako to dopadlo? Riešim to isté momentálne, tel.vypnutý, na maile nezodpovedajú..