Stránka Trendyol

laurina23
9. feb 2024

Prosím čas poznáte stranku trendyol? Keďže sú dopredu zaplatiť tak neviem či to neni podvod

pluss
9. feb 2024

oblečenie od nich objednával z factcool a tam problém nebol

sarita510
9. feb 2024

rada nakupujem odtial,vsetko v pohode aj vratenie keby daco

zobaka
10. feb 2024

kupujem od nich, platím na dobierku

nikadomi2345
16. feb 2024

Dobrý deň trendyol aplikácia alebo stránka je nová pre Slovensko . Ja som si od nich objednala veci normálne zaplatila dopredu všetko prišlo v poriadku. Problém je však s vrátením tovaru nakoľko vám vygenerujú DHL návratku a napríklad u nás v Leviciach nikde nechcú akceptovať tieto DHL balíky ževraj s tým je už dlhšiu dobu problém nakoľko je to zahraničná DHL. Darmo majú aj na stránke DHL uvedené odberné miesto pre balíky aj tak ich nezoberu. Takže mám doma tovar v hodnote 50 € a neviem ho nijako vrátiť keďže ani na stránke neponúkajú inú možnosť okrem DHL. Písala som aj na podporu trendy all ale bolo to čisto Google translate Thor a nevedeli s tým tiež nič spraviť ževraj oni s tým problém nemajú. Takže najprv by som si preverila či vôbec niekto u vás meste akceptuje balíky zo zahraničnej DHL až potom objednávala tovar

ok823
6. mar 2024

@nikadomi2345 skúste si dat do google INTIME return ale cez PC nie cez mobil. V ľavom rohu mate returns napísané na to kliknite a zadáte také dlhé čislo JDG1245... tak nejako zacina😁( to cislo je na tom papieri co sa lepi na balik pri vrateni) A objednáte si domov kuriéra ktorý Vám príde pre balík zadarmo .
Posielam foto , ta prvá stránka to je.
Ja takto vraciam veci z Asosu . Tiež mi ho nikde nechceli zobrať a sestra mi poradila toto a odvtedy to vraciam len tak, tiez majú vratku len cez zahraničnú DHL. Ale neviem Vám to presne opísať ten postup keďže som už dlho nevracala balíček ale to vás bude navigovat

nikadomi2345
6. mar 2024

@ok823 Dakujem pekne pozriem to🙂

dominika02011
9. mar 2024

@sarita510 prosím vás neni problém teda z vrátením na ten trendyol?

lakebabe
9. mar 2024

@pluss len factcool ma omnoho vyššie ceny ako originál ich stránka.ten isty kabát na factcool 130 v akcii a originál u nich 70 tak skúsim objednať len sa bojím toho vrátenia

barbika563
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
barbika563
13. mar 2024

@ok823 Super ďakujem za tip 👌 tiež som balík nikde u nás vedela odovzdať, práve som objednala kuriéra, tak dúfam mi ten balík vezme späť.

katka533
13. mar 2024

@laurina23 to je asi turecka stranka nie? Lebo veľa tureckych znaciek je tam, co poznam. Ale u nas nie su zname.

ok823
15. mar 2024

@barbika563 to vážne, no super to sa teším ze som dobre poradila 😊. Ja som bola tiež vtedy zúfalá keď z Asosu mi to nešlo vrátiť keďže predtým mali vrátenie cez poštu a tam to bola aj rýchlovka do 5 dni som mala peniaze na ucte. Teraz cez toto DHL to dlho trvá aj 14 dní ale nevadí, hlavne ze sa to dá vratit😁

lucka527
15. mar 2024

@barbika563 dobry den mozte potim dat info ci prebehlo vratenie v pohode?

barbika563
16. mar 2024

@lucka527 áno. Kuriér prišiel, nič nepýtal 😁 aj v apke mi hneď prišlo, ze tovar sa vracia, takže super. A čo sa týka stránky, co mi prišlo pekne veci kvalitné. Takže odporúčam 👌

dominika02011
17. mar 2024

@barbika563 môžem sa spýtať koľko ste čakali od objednania na tovar ?

barbika563
17. mar 2024

@dominika02011 vybrala som si termín a vtedy aj prišiel.

lenka1112
19. mar 2024

@barbika563 platili ste kartou vopred?

barbika563
19. mar 2024
lenka1112
19. mar 2024

@barbika563 ďakujem

laurina23
autor
20. mar 2024

Ja som objednala a prišlo super a keď bolo male normálne som vrátila 🙂 čiže za mňa fajn aj dobre ceny

sofiatirpakova
21. mar 2024

Dobrý deň dala som na tredyol zrušiť objednávku , neviete vrátia sa mi peniaze ?😔

ikonica
21. mar 2024

Tie, ktore ste vracali tovar (zatial mi prisla len jedna z 2 veci a nesadla mi, chcem ju vratit), neviete co znamena tato hlaska?

janickajanicka
23. mar 2024

Baby ako je to s veľkosťami? Sedia ako nase eu? Ďakujem

darise
27. mar 2024

@sofiatirpakova Mne prisli peniaze zo zrusenej objednavky do 3 dni.

timca598
27. mar 2024

@darise to vážne ? Ja som hneď po vytvorení objednávky zrušila a stále čakám na peniaze. Je to už 8 pracovný deň. A tá ich podpora je teda otras, furt sa vyhovárajú na moju banku. Tak som veľmi zvedavá či prídu, lebo potom neviem už ako to mám riešiť.

timca598
27. mar 2024

@barbika563 mne tam nedalo vôbec na výber termín 😒

darise
28. mar 2024

@timca598 To mi je luto, mne to prislo do troch dni po zruseni objednavky.

dominika02011
3. apr 2024

Prosím vás dá sa niekde kontaktovať stránka trendyol už to bude skoro mesiac od objednávky a tovar mi ukazuje , že odoslané ale stále ho nemám . Ďakujem

nikadomi2345
3. apr 2024

@dominika02011 Ano je tam že trendyol asistent ale úprimne mne nepomohli ani raz lebo je to zahranicna podpora. Tiež ukazuje už dva týždne že balik na doručovaní ale trackovacie cislo nefunguje a len mi povedali že mam kontaktovať Turecku donáškovou službu nakoľko odtiaľ to donesú a keď som im napísala že však na Slovensku takú nemame iba napísali že to je zahraničná a dali mi na nu kontak. Ten kto nevie po anglicky sa s nimi ani nedohovori tak cakam čo mi odpíše ta donášková spoločnosť lebo každý den sa mi posúva dátum doručenia

dominika02011
3. apr 2024

@nikadomi2345 áno cez toho asistenta som písala ale tam sa dá len tie ich otázky neviem sa dostať k tomu že či mi to vobe príde , ked kliknem ukazuje mi to stále v Turecku
Prosim vás a máte kontakt na nich teda , či kde ho nájdem ?