Máte prosím niekto skúsenosti s tovarom na tejto stránke? Ďakujem za každú odpoveď. ☺️
@lulukonova ja mám osobnú skúsenosť.... Objednala som.tovar za vyše 200eur.... Chodilo mi to PO JEDNOM KUSE asi 2 MESIACE.... Pomaly každý deň mi tu zvonila poštárka. Prvý ak posledný krát som objednavala z takej stránky. Myslela som, že keď kúpim body za 15eur, tak bude aj kvalitné. Dcéra áno jednu z tých veci na sebe nemala. 3baliky som po 50dnoch zrušila. Povedala som, nech mi to už ani neposielajú. Keď som chcela tovar vrátiť, prosili má, aby som si ho nechala, lebo reklamácia bude komplikovaná. Že mi dajú 30% zľavu na ďalší nákup. Toto bolo asi najhoršie utratene peniaze v mojom živote. Veci su na fotkách krásne, ale realita hrozna. Niektoré veci vyblednuté akoby už boli 100x vyprate. Materiál umelina. Niektoré veci sa ani nedali nosiť. Priložíme l fotku jedného body ktoré ešte mám doma. Muž nášival gombík ku krku, ale aj tak sa to nedalo obliecť.
objednala som a az po uhrade kartou som zistila, ze je to vlastne Ali ... nastastie to boli iba ruska a prisli za 2 tyzdne, lebo som sa trafila do jedneho predajcu
@oliviakatka ďakujem pekne za odpoveď...🙏
@maximilie wau...ďakujem krásne za vycerpavajucu odpoveď ..☺️🤗
@dzejn80 ďakujem ..☺️
@oliviakatka toto je z Ali?
@oliviakatka lebo neviem načo si narážala. Že som to kupila predražené, alebo že preháňam s nekvalitou? Nafotené to je pekne
Taktiež neodporúčam milinkooblecenie.sk
To boli moje začiatky keď som skúšala objednávať pre malú
Dnes už len kvalitné overené značky
@maximilie na to, že na TIANO to je extrémne predražené. Konkrétne táto súprava je kvalitovo úplný otras čo vidno aj vo feedbackoch na Ali.
@oliviakatka to áno, poučila som sa. Ja som bola úplný začiatočník internetového nákupu.
@lulukonova nikdy viac, objednala som zimný overal synovi veľkosť 86 cena 26 e necelých. Potom som zistila ze je to Ali. Prišlo to o 3 týždne. Veľkosť e tak max 74 to vyzerá a je to hrôza, skôr sustak proti mucham a komárom na leto ako overal na zimu. Na zaplakanie
Otras mňa ani nenapadlo, že je to z aliexpresu 🤦 až teraz keď mi došla pošta pozerám ali a tam o 7e lacnejšie 🤦 no úbohé ozaj. Ani recenzia sa tam nedá pridať, by ma zaujímalo kto im tam píše tie pozitívne.
Tiež som si objednala a chcem vrátiť, netušila som ze je to aliexpres. Adresu na vrátenie tovaru neviete niekto?
Ja mam žiaľ smutnú skúsenosť už mesiac sa nedeje nič email príde ze mam čakať a nemám ani peniaze ani šaty 😔a moja kamarátka namiesto šiat dostala pančuchy a krit na mobil 😁.. Takže tak zaplatiť a nič nemat to je Tiano
Ja mam tiež zlu skusenost, neodporučam kupovať na tejto stranke tiano.sk, čakam už 3 mesiace, pisala som viac krat, tovar že je na ceste ku mne a stale nič, pisala som naposledy pre 4 dňami a už ani neodpovedaju👎👎👎
Tiano.sk je dropshop s absolutne neprofesionálnym vedením a tym vedením myslim jednu kravu, ktorá ho zalozila na kolene na zaklade nejakeho youtube "ako sa zakladá dropshop" tutorialu. Ked zistite, ze je taka dlha dodacia doba a chcete zrusit objednavku a ziadate navrat penazi, nemozete, lebo tovar je uz na ceste k Vam a az po dodani mozem vratit a oni mi vratia peniaze. Ked sa jej opytate na okamzite preposlanie cisla sledovania zasielky, co je bezny postup, nikdy Vam neodpise. Ak sa jej opytate vo stvrtom maily, ako je mozne ze je tovar na ceste, ak mi nevie poslat cislo sledovania zasielky je hlucha. AK sa jej v piatom maily opytate ako je mozne ze nemaju dobu dodania jasne viditelnu pri objednavke coho absencia je porusenie prav spotrebitela, odpise Vam, ze doba dodania je v obchodnych podmienkach a s jej zakliknutim ste s tym suhlasila a tym ziadne prava neporusuju. Nuz, nemyslim si, ze tovar este niekedy uvidím rovnako ako tych 18 eur uz zaplatenych. Toto je moja prva negativna skusenost pri objednavkach online a verim, ze posledna. Vyvarujte sa tomuto dropshopu- neverím, ze majú co i len JEDNÉHO spokojného zákazníka, ktorý má aký-taký standard.
Mam osobnu skusenost a FAKT NEODPORUČAM. Je to internetovy obchod s hroznym pristupom k zakaznikovi. Pani na reklamacii, ani nevie ze je vasa reklamacia uz vybavena a natahuje sa s vami 2mesiace emailom s tym ze stale nieco nie je dobre. Same vykrucačky. Vobec ziadna snaha pomoct zakaznikovi. Ak nechcete mat opletačky s pripadnym vratenim tovaru v zakonnej lehote 14dni, tak radsej tam nic nenakupovat.
Su to cinske kadejake veci, ponuknu vam aj 50%zlavu len aby ste to nevracali.
@lulukonova určite neodporúčam neprišiel mi ani tovar ani peniaze sú to podvodnici!
Určite neodporučam zlá skúsenosť neviem či tie veci robia na činske deti ale ani neodošlú to čo majú 😡😠 overal na fotke je celkom iny su tam aj rukavicky aj papučky spolu k tomu malá bude mať 1 rok a bolo to objednavane na 1a pol rukavy dlhe a na nozky kratke katastrofa som zvedava ci vrátia peniaze že 30% z nákupu a uz sa radsej nevyjadrujem veď posudte
Ahojte baby.. tiež chcem pridať vlastnú skúsenosť s eshopom tiano.sk. Zhruba pred mesiacom som si z ich stránky objednala krásne dlhé biele letné šaty, tešila som sa, ako krásne vyzerajú a dúfala som, že budem spokojná. Dnes som si ich vyzdvihla na pošte a opak je pravdou.. šaty presvitajú a materiál, no katastrofa. Neobliekla by som si ich ani ako nočnú košeľu. Na obrázku krásne, no realita je úplne iná. Zbytočne som vyhodila 24€ aj s poštou. NIKDY VIAC!!
Ahojte, ja tiež čakám už mesiac a tovar nechodí - “”takže sa mám na čo tešiť “” podľa toho čo tu píšete,,,a aj to niejak riešite ( reklamácia , vrátenie peňazí ) alebo to nemá zmysel
Tovar ti objednajú z AliExpressu s poriadnou prirážkou. Preto je tam dlhá doba dodania 🙂